Ma mindenképp mellőzd a féltékenységet - Egymondatos horoszkóp: december 12.

2020.december.12.

A Skorpióban lévő Hold délelőtt a Neptunusszal, délután a Plútóval zár be jóindulatú fényszöget, este pedig együttállásba kerül a Vénusszal: lehet, hogy buja álmok üldöznek, vagy valaki rabul ejt. Vagyonos körökben mozoghatsz, üzletkötésre, kölcsönügyletre is kiválóan alkalmas ez a nap. Ám ha valaki titokzatos bűvkörébe von, egyértelmű ajánlata megadja neked a lehetőséget, hogy tisztázd, mit is érzel iránta valójában. Ha már a puszta látványod is csábítás, sokan tartanak kívánatosnak. Ami a szexet illeti, legyél gátlástalan, kezdeményező, de mellőzd a féltékenységet. Ha éppen nincs partnered, akkor olvass ezoterikus vagy erotikus témájú könyveket.

Ma mindenképp mellőzd a féltékenységet - Egymondatos horoszkóp: december 12.
Fotó: giphy

Bika (04. 21-05. 20.) Félő, hogy minden csinos nőben vetélytársat látsz, hitvesednek sokat tudsz nyújtani, a szenvedély, a szex és a kölcsönös megbecsülés viszont éppen olyan fontos

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szinte bizsereg a tested, ha arra a feltűnően szexi kollégára gondolsz: szexuális vágyaidat akadály nélkül kielégítheted, de nem biztos, hogy azt kapod, amit vártál.

Rák (06. 22-07. 22.) Párod latba veti személyes varázsát és az a szándéka, hogy elkápráztasson vonzerejével, míg be nem adod a derekadat, és nem teljesíted követelését.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma talán észreveszed, hogy csöpögnek a vízcsapok, lóg a tapéta: ezer tennivalód van a lakásban, amire végre jut majd egy kis időd saját magadra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Váratlan bevételhez jutsz, összefutsz valakivel, aki jó üzletet ajánl, vonzod a gazdag embereket, vagy éppen az önbizalmadat hizlalod legújabb hódításoddal.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha az üzleti életben forogsz, biztos, hogy nem te húzod a rövidebbet - szexepileddel függővé teheted gazdag szeretődet, csak nehogy te kerülj anyagi függőségbe.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem lennél olyan őrülten szerelmes a párodba, akkor valószínűleg beállnál a reménykedő nők sorába, akik egy elérhetetlen fickó után sóvárognak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az üzleti életben eléggé tartanak szeretődtől vagy üzletfeledtől, aki szívós, mint a csizmatalp, de ha te titokban akarod őt, ma a szenvedélyhez is szerencséd lesz.

Bak (12. 22-01. 20.) Mélyek az érzelmeid, és ha egyik szakmai pártfogód vagy munkahelyi főnököd, aki nagy hatást tett rád, az utadba akad, akkor legalább némi lehetőséget adj neki.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkádat kifizetik, de ha nem vagy híve a munkahelyi kalandoknak, akkor derítsd ki, hogy vonzalmad egyik kollégád iránt csupán testi vágy, vagy valami más is.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha üzleti úton veszel részt, vagy barátokkal találkozol, behódolhatsz valaki vonzerejének, a környezetváltozás pedig a mai napon afrodiziaktumként hat rád:

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban