Ma mindent rendbe tehetsz - Egymondatos horoszkóp - március 9. szombat

2019.március.9.

A barátságos Nap-Szaturnusz szextil ezen a hétvégén a hosszú távú vállalkozások elindítását támogatja. Lehetőséged lesz korábbi hibáid korrigálására, szakmai vagy üzleti kapcsolataid megerősítésére. Szorgalmaddal, kitartásoddal, felelősségteljes hozzáállásoddal kedvező benyomást tehetsz munkaadóidra, tekintélyszemélyekre. Kreatív ötleteidet művészi álmaidat megvalósíthatod a gyakorlatban, az esetleg felbukkanó akadályokat pedig türelemmel, kitartással és nyugalmad megőrzésével elháríthatod utadból. Mi több, azzal is tisztában vagy, milyen fontos betartanod bizonyos szabályokat. Ha tanácsra vagy támogatásra van szükséged, keresd fel idősebb rokonaidat vagy ismerőseidet!

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet, hogy pihenned kell, de ha az utóbbi időben sikerült elveszítened főnököd vagy kedvesed bizalmát, felelősségteljes viselkedéssel ma sikerül visszaszerezned.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel ma egyik barátod segítségével megszerezheted az alapokat későbbi továbbtanulásodhoz, találj ki valamit, amivel viszonozhatnád a segítőkészségét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a cég, ahol dolgozol, csődbe ment, és azonnal új munkahely után kell nézned, erre egyik rokonod vagy ügyfeled szerez egy állást a családi vállalkozásánál.

Rák (06. 22-07. 22.) Lehet, hogy a hét végén üzleti ügyben kell külföldre utaznod, és ha ott nyitott szemmel jársz, talán összetalálkozol ott valami megbízható, egyedülálló pasassal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne álmodozz vagyonról: foglalkozz olyan józan dolgokkal, mint az új vevők megszerzése, akikkel mindkét fél számra előnyös feltételekben állapodhatsz meg.

Szűz (08. 24-09. 23.) A párodra korábban jellemző lekezelő, távolságtartó viselkedést most egyfajta gondoskodó, védelmező ösztön váltja fel - nincs mit kifogásolnod a kapcsolaton.

Nem lesz könnyű ez a hónap, de megbírkózol vele - Itt a márciusi havi horoszkópod

Nem lesz könnyű ez a hónap, de megbírkózol vele - Itt a márciusi havi horoszkópod

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a családod közelében akarsz dolgozni, vedd komolyan az álláskeresést, egyik barátod segítségével ugyanis biztosan könnyen találsz másik helyet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Senki sem hiheti rólad, hogy nem tudásodnak és elszántságodnak, köszönheted jelenlegi állásodat, hanem annak, hogy közelebb kerültél a főnöködhöz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egyik rokonod jól ért hozzá, hogyan kell téged kihasználni, de érdemes lenne tájékozódnod az ingatlanbefektetésekről, és hosszú távú tervet kovácsolni.

Bak (12. 22-01. 20.) Új üzlettársra bukkanhatsz, aki az érzéki örömöket is megosztja veled, de azt se szégyelld, hogy ma szerelmes regényeket olvasol, szerelmes filmeket nézel a TV-n.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Foglalkozz a pénzügyeiddel, de ne csodálkozz, ha a párod, aki egy rakás pénzt tesz zsebre, időnként úgy érzi, hogy a csillagokat akarod lehozatni vele az égről,

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel a szakmádban nem jelenthet akadályt, hogy nő vagy, némi baráti támogatással kibrusztolhatod a helyedet a férfiak világában - az ő eszközeikkel.

Ez is érdekelhet

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett