Ma mondj igent a kínálkozó lehetőségre - Egymondatos horoszkóp - január 6. hétfő

2020.január.6.

A nap első felében a Bika-Hold a Neptunusszal harmonikus fényszöget alkot, de a Vízöntő-Vénusz quadrátja miatt igazán áldozhatnál némi időt frizurád és öltözéked variálására. Próbálj meg beilleszkedni munkahelyi csapatodba, a pasid viszont nem az a személy, aki elviseli a birtoklást. A nap közepén a Hold, a Szaturnusz és a Plútó barátságos rezgéseinek köszönhetően pénzt és szakmai sikert akarsz, és mindent megteszel érte, hogy megkapd. Ha a főnököd új munkát helyez kilátásba, ma elfogadhatod habozás nélkül. A mai nap kedvez a vásárlásnak, az érzéki élvezeteknek, de állandó megbízóidnak is összehozhatsz egy különleges vacsorát.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma érdemes anyagi ügyeket intézni, de ne számíts olyasmire, amit nem érdemeltél meg - a fejedet viszont könnyű elcsavarni, elég hozzá egy különc, jómódú férfi.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne féltékenykedj, ne akaszkodj a pasid nyakába, ám ha nem tagadsz meg magadtól semmiféle földi jót, ezzel kezdődhet Ezeregyéjszakába illő szerelmi történeted.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Utazásodat elronthatja a féltékenység, és a mai napon fel kell ismerned, hogy előbb magadról kell gondoskodnod, csak ezután nyújthatsz támogatást másoknak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha valami értékes tárgyat vásárolsz, nem kapsz engedményt azért, mert rokon vagy; a pasid ugyan nem a legtökéletesebb férjjelölt, de jól meglennétek egymással.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A pályafutásod érdekel, de a munkád talán csak arra jó, hogy egy különc pasi közelében maradhass - eközben észre sem veszed, milyen keményen dolgozol.

Szűz (08. 24-09. 23.) Óvakodj a szűklátókörűségtől, de az utazásod nem csak üzleti út lesz, biztos lehetsz benne, hogy kielégítheted a vágyaidat, végrehajthatod hódítási kísérletedet.

Helló 2020! Ezt ígérik neked a csillagok az év első hónapjára

Helló 2020! Ezt ígérik neked a csillagok az év első hónapjára

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem igazán érdekel, hogyan áll a hitelkártyád, még a havi minimális összeget is elfelejted befizetni, de képtelen vagy ellenállni szexis ügyfeled vonzerejének.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Többnyire azzal próbálsz kedveskedni a társadnak, amit saját magad elvárnál tőle - ennek az a következménye, hogy mind a ketten csalódottnak érzitek magatokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma keményebben kell dolgoznod és a tudásodat bizonyítanod, mert szépséged, formás domborulataid jobban érdeklik férfi kollégáidat, mint szakmai képességeid.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a randizás nem csak pénzes csajoknak való, ne hagyd ki, de a színészek és az énekesek ne igyanak hideg italt, a torok sokkal érzékenyebb, mint máskor.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Óvakodj a makacsságtól, de ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ha mai is csak szükséges rossznak tartod a házimunkát - rokonaid viszont a pénzedre utaznak.

Halak (02. 20-03. 20.) Valaki a csúcsforgalomban nekikoccanhat a járgányodnak, kedvesed viszont azért hív, hogy elmondja: végre szeretne bemutatni a barátainak és rokonainak.

Ez is érdekelhet

Lézeres szőrtelenítés: kiknél lehet a leghatásosabb a végeredmény?

Lézeres szőrtelenítés: kiknél lehet a leghatásosabb a végeredmény?

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.