Ma moziban a helyed - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 19.

2016.augusztus.19.

A Halak jegyén átvonuló Hold délelőtt rosszindulatú fényszöget alkot a Nyilas-Szaturnusszal, ebédidőben együttállásba kerül a Neptunusszal, az esti órákban pedig a Plútóval barátkozik: magától értetődik, hogy étkezés közben megengedett egy pohár bor elkortyolása, de egy Halak-napon szervezetünk képtelen feldolgozni a nagyobb mennyiségű alkoholt. A mai nap alkalmas nagymosásra, ablaktisztításra, fantáziánkat kiélhetjük az alkotásban, de az összpontosítással gondjaink adódhatnak. Az esti órákban kikapcsolódásként akár a moziban, akár DVD-n nézzünk meg egy romantikus filmet.

horoszkóp, napi horoszkóp, egymondatos horoszkóp, csillagjegyek, kos, bika, vízöntő, halak, oroszlán, mérleg
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Kerüld az önsajnálatot, de ne csodálkozz, ha jósálmaid lesznek; ödéma, kéz- vagy lábduzzadás esetén ajánlatos vízhajtó teával méregteleníteni szervezetedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Szinte éhezel a támogató kapcsolatokra, amikor már majdnem mindent másoknak ajándékoztál magadból, a párod azonban este leveszi rólad a gondoskodás terhét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valaki megzavarja lelki békédet, érdemes pszichológiával foglalkoznod, de hivatás- és pénzügyekben valószínű, hogy illúziókban ringatod magad.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma jót tesz az úszás, és amikor szeretteid úgy érzik, hogy elfogadod őket, sokkal inkább hajlamosak azt a megértést nyújtani, amelyre szükséged van.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai nap alkalmas magányos, beteg rokon istápolására, álomfejtésre, de egyáltalán nem kedvez a kölcsönfelvételnek és a pénzügyi manővereknek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered úgy érezheti, függővé teszed őt, ha feláldozod magad miatta abban a hiszemben, hogy ezzel a másikat hálára és adósságtörlesztésre kötelezheted.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne moss hajat, ne te kérj bocsánatot másoktól, ha valamivel megbántottak, de este egy mellékállás vagy pénzügyi tranzakció hasznot hozhat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy kis szemfülesség és fantázia sokat hozhat a konyhára, de ne csodálkozz, ha olyan valakihez vonzódsz, aki nálad érzelmesebb beállítottságú.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Amikor anyagi gondok gyötörnek, rokonaid úgy érzik, teljesen elfeledkeztél róluk. Pedig törődsz a családdal, ezért akarod annyira megoldani a problémát.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma felébred benned a gondoskodás ösztöne, boldoggá teszed a párodat, de ne tagadd le, hogy időnként neked is szükséged van vigasztaló szeretetre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha arra kényszerülsz, hogy bármilyen módon kijátszd a törvényt vagy megszegd a szabályokat azért, hogy pénzt keress, akkor ne tedd, mert nem éri meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma mellőzd a neheztelést, hiszen a párod és egyik támogatód sokkal szívesebben tesz eleget óhajodnak, ha az nincs áldozatvállalásba ágyazva.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Biztonságos barnaság: Így használd az önbarnító krémet a természetesen ragyogó bőrért

Biztonságos barnaság: Így használd az önbarnító krémet a természetesen ragyogó bőrért

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?