Ma nagyon jó napod lehet - Egymondatos horoszkóp - február 3. hétfő

2020.február.3.

Jól indul a hét: a Halak-Vénusz és a Bak-Szaturnusz barátságos fényszögének köszönhetően önzetlen segítőkészséged, megbízhatóságod és felelősségteljes viselkedésed révén könnyen kiiktathatod életedből szakmai és pénzügyi problémáidat, ráadásul néhány fontos kapcsolatot is megerősíthetsz. Egyesek megtalálják az igazit, aki mellett elkötelezik magukat, és aki mellett részük lehet abban az anyagi és érzelmi biztonságban, s kiegyensúlyozott életben, amelyre mindig is vágytak. Ha biztonságos, tartós kapcsolatra vágysz, társíthatod a pragmatizmust a romantikával. Ma a másokkal való együttműködés sem okoz problémát, pároddal kölcsönösen támogathatják egymás szakmai és üzleti ambícióit.

Kos (03. 21-04. 20.) Főnököd díjazza hűségedet, megbízhatóságodat és odaadásodat, amivel irigységet válthatsz ki egyesekből, de ne utasítsd el a házasságoddal járó felelősséget.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma olyan emberekkel alkotsz szövetséget, akik mellett biztonságban érzed magad, és azért egyezel bele egy utazásba, mert hasznát látod majd az ott tanultaknak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valaki szívén viseli hivatali és anyagi szükségleteidet, munkahelyi és üzleti kapcsolatból hasznot húzhatsz, sőt még bizalmas pénzügyi adatokhoz is hozzáférhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Házasságod megszilárdul, utazás közben partneredből figyelmes, felelősségteljes férj lesz, aki megadja számodra azt a biztonságot, amelyre mindig áhítoztál.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Állásodat, megbízásaidat és bevételedet csak akkor biztosíthatod magadnak, ha több felelősséget vállalsz azoknál, akik szintén szeretnék mindezt megkapni.

Komoly kihívások elé állít ez a hónap - Itt van a nagy februári horoszkóp

Komoly kihívások elé állít ez a hónap - Itt van a nagy februári horoszkóp

Szűz (08. 24-09. 23.) Nagyon is van értelme annak, hogy már kapcsolatod szorosabbra fűzése előtt józan megfontolásokat tegyél - a közös munka is erős összetartó kapocs lehet köztetek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nagy kihívás lehet számodra, hogy miként tudsz úgy zsonglőrködni a munkáddal, anyagi és családi köztelezettségeiddel, hogy mindenki elégedett legyen.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Pontosan meg tudod fogalmazni és ki is tudod fejezni érzéseidet, a rutin mellett egy romantikus program pedig erőteljesen hozzájárul kapcsolatod stabilitásához.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Hozzátartozóid miatt nagyobb kiadásokba kell verned magad, de egy ügyesen bonyolított ingatlanügylet vagy értékálló befektetés ma minden pénzt megér.

Bak (12. 22-01. 20.) Nagy buzgalommal, felelősségteljesen intézed szakmai ügyeidet, hogy vállalatod sikerét biztosítsd, és ha a szíved nyitva áll a szerelemre, a Nagy Ő is megjelenik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma felfedezhetsz egy új pénzforrást, mely, megbízhatóan csörgedezik, de képezned kellene egy minimális tartalékot, hiszen gyakran szükséged lehet rá.

Halak (02. 20-03. 20.) Elsődleges egy szerelmi, üzleti vagy mentori kapcsolat, amelyet józan megfontolással szorosabbra fűzhetsz, s amely segítségedre lesz bármely kívánt cél elérésében.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének