Ma nagyon meggyőző lehetsz - Egymondatos horoszkóp - szeptember 30. vasárnap

2018.szeptember.30.

Az Ikrek jegyében lévő Hold barátságos fényszöge a Marssal, a Nappal és a Merkúrral lehetővé teszi, hogy meggyőzd a párodat vagy a családot arról, hogy tehetséges vagy. Ma attól sem kell tartanod, hogy untatod a környezetedet, de még a pasid véleményét is kedvező irányba befolyásolhatod. Ha sokat meséltél neki a családodról, akkor szívesen hallanál egyszer valamit az övéről is. A Neptunusz és a Hold quadrátja miatt remélhetőleg nem akarod, hogy titkai legyenek előtted. Ma jól érezheted magad a könyvtárban, de ha randizol, csak úgy dőlnek belőled a szavak.

Kos (03. 21-04. 20.) Túl sok elintéznivalód lesz, a határidőnaplód tele van feljegyzésekkel, ám ha halaszthatatlan tárgyalás is jut a mai napra, vedd figyelembe a másik fél véleményét.

Bika (04. 21-05. 20.) El sem tudod képzelni, hogy valaki ne a pénzszerzést tartsa a legfontosabbnak, a mai csillagállás azonban megtanít, hogy semmit sem adnak ingyen.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma csak úgy érzed jól magad, ha az élet sűrűjében mozoghatsz, gond nélkül társaloghatsz, vitatkozhatsz, flörtölhetsz, és kreatív feladatokat hajthatsz végre.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne kotyogj ki ezt-azt, amit titokban kellene tartanod, de tévedés volna azt hinned, hogy a rokonaid sirámainak meghallgatásával töltött időd pihenésnek számít.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jómódú barátnő, rokon vagy támogató felbukkanása várható, de megértést csak akkor remélhetsz, ha te is képes vagy változni és alkalmazkodni a másikhoz.

Ez a csillagjegyednek megfelelő szexjáték

Ez a csillagjegyednek megfelelő szexjáték

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szükséged van egy bizonyos állásra, próbálj meg jó benyomást kelteni, de az irodád költségvetését meg kellene nyirbálnod, ha túl nagyvonalúan kezelted.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Önbizalmadnak jót tesz, hogy hódolók serege vesz körül, szakképesítést szerezhetsz, és ha még nincs pasid, ne szalaszd el a ma kínálkozó lehetőséget.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sok minden akad, amit nem tudsz, például udvariasnak lenni kedveseddel és üzleti partnereiddel, de ma talán még magad is megsokallod zsémbességedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha magadévá teszed a pasid és barátaid nézőpontját, s kimutatod fogadókészségedet, akkor csökkented ellenállásukat és megnyitod a kommunikáció csatornáit.

Bak (12. 22-01. 20.) Arra gondolsz hirtelen, hogy talán még nagyobb szükséged volna a szabadságra és a kikapcsolódásra, mint hitted, de vállalkozásodat mégsem hagyhatod magára.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nehézséget okoz számodra, hogy magad dolgozd ki a tervbe vett európai körutazás időbeosztását, bízd ezt a párodra, és tedd kellemessé az ő utazását is!

Halak (02. 20-03. 20.) A szex természetes dolog, ahogy a párod olyan jól megfogalmazta, neked viszont éppen úgy jogod van megválasztani, kivel fekszel le, mint egy pasinak.

Ez is érdekelhet

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke