Ma nagyon összeszedett leszel - Egymondatos horoszkóp - június 27. szombat

2020.június.27.

Mivel ezen a pihenőnapon Szűz jegyében járó Hold ebédidőben a Bak-Plútóval és a Jupiterrel jár karöltve, beépített adatbankként működsz a fontos részletekkel kapcsolatos témákban. Ám ha békében akarsz élni környezeteddel, ne várj tökéletességet másoktól.

Szívesen beleásod magad az aprólékosságot igénylő teendőkbe, és amit kiagyalsz elméletben, azt a gyakorlatban is megvalósíthatod. Jóllehet igyekszel hasznos és nélkülözhetetlen lenni környezeted számára, ne fojtsd el az érzelmeidet, és ne hidd, hogy egy rendes, megbízható pasi nem lehet szexis és izgalmas! Mivel este a Hold szembenállásba kerül a Halak-Marssal, fölösleges arra energiát pazarolnod, hogy kritizáld a környezetedet: nem várhatod el senkitől, hogy a te igényeid szerint éljen.

Kos (03. 21-04. 20.) Vállalatod nyeresége emelkedik, ebből te is profitálhatsz, de az esti órákban érzékenykedsz, nem vagy ugyanaz, mint akit a családod erősnek, agresszívnek lát.

Bika (04. 21-05. 20.) Neked érzelmi kötődés kell ahhoz, hogy lefeküdj valakivel, ezért el kell töltened egy bizonyos időt a pároddal, hogy megismerd, de a békából nem lesz királyfi.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ez a nap kiváló családi ügyek rendezésére, de ne merülj el a téged bosszantó dolgok részleteiben, s ha gondok vannak az emésztéseddel, egyél krumplit lazaccal.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egy bizalmas beszélgetés során sebezhető lénynek mutatod magad, nagyobb a valószínűsége, hogy eléred, amit akarsz, de ne hagyd kihasználni érzékenységedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Összpontosításodnak és türelmednek köszönhetően ma elég sokáig ki tudsz tartani egy adott feladat mellett, de este ne dönts fontos pénzügyi kérdésekben.

A Rák jegyűek 3 gyenge pontja

A Rák jegyűek 3 gyenge pontja

Szűz (08. 24-09. 23.) Sokat elérhetsz a szakmádban, de ne mondj le egy randit csak azért, mert elborít a munka, este viszont ne nézz úgy a párodra, mint valami ellenséges szörnyre!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha még a hét végén is azt vizslatod, mit kell kijavítanod, ez arra ösztönöz, hogy hibákat fedezz fel rokonaidban és a partneredben, ami nagyon rossz ötlet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel van néhány barátnőd, akiben megbízol, segít, ha meg tudod beszélni valakivel a problémáidat, de este ne állj ellen partnered békülési kísérleteinek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szakmai és anyagi sikerélmények részese lehetsz, de ha eldugul a lefolyócső, és a párod nem egy ezermester, bizony neked kell kézbe venned a szerszámokat.

Bak (12. 22-01. 20.) Minél sikeresebb vagy, annál nagyobbak az igényeid, amikor a hercegedet keresed, de este megrázhat a felismerés, hogy te sem vagy pótolhatatlan.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mostanában, amikor a Jupiter-Plútó együttállás miatt tombol a pénzügyi válság, és a céged kasszája is üres, teljesen eladósodnál, ha most vennél új járgányt.

Halak (02. 20-03. 20.) Jóllehet a párod nem sziporkázik, nem akar mindenkit elbűvölni és két lábbal áll a földön - ha hozzámész ehhez a nyárspolgárhoz, biztos, hogy nem hagy cserben.

Ez is érdekelhet

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján