Ma nagyon szerelmes leszel - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 31.

2016.augusztus.31.

Az Oroszlán jegyében lévő Hold hatására önbizalmunk, becsvágyunk és vonzerőnk megerősödik, partnerünktől elvárjuk, hogy királynőként bánjon velünk. Élvezzük, ha a figyelem középpontjába kerülünk, igyekszünk is túlragyogni mindenkit. Ám ha betévedünk egy plázába, mielőtt feleszmélnénk, máris vettünk valamit, ami drága és divatos. A mai napon a szokásosnál erősebben reagálunk a színekre, szagokra és dallamokra, imádunk szerelmesnek lenni, de a szerelemtől elvárjuk, hogy legyen merész, látványos és dramatikus.

horoszkóp, napi horoszkóp, egymondatos horoszkóp, csillagjegyek, kos, bika, vízöntő, halak, oroszlán, mérleg
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha szép dolgokkal, némi luxussal veszed körül magad, akkor biztos, hogy lesz valaki, aki észreveszi ezeknek a dolgoknak a szépségét, no meg a tiédet.

Bika (04. 21-05. 20.) A mai napon otthonod békéjéből és kényelméből táplálkozol, kedvező a mai nap családi ünnepség szervezésére, reprezentálásra, költséges szórakozásokra,

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor a bőrödet és a hajadat ápolod, a vonzó külső legyen a célod, hiszen a mai napon egy kis hízelgéssel az egész világot meg tudod hódítani.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem tudsz ellenállni a szépségápolási és lakberendezési termékeknek, élvezettel vásárolsz, de nem azért mész el egy leárazásra, mert szükséged volna valamire.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szeretsz a társaság középpontja lenni, ez érvényesülési vággyal szokott társulni – és mindezt egy kis szerepléssel, mások elbűvölésével érheted el.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne ijedj meg, ha időnként zakatol a szíved, a rosszullét környékez: ha ülő foglalkozásod van, óránként tarts pihenőt, és bújj ágyba lehetőleg minél korábban!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma rettenetesen könnyen barátkozol, szerzel támogatókat: az a munkahelyi barátnő, aki belesüpped a karosszékedbe is, talán egy életre a barátod marad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Próbálj meg kevésbé önző módon viszonyulni munkahelyi környezetedhez! Az sem katasztrófa, ha egyszer véletlenül nem körülötted forog a világ.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazgass, vedd fel a kapcsolatot külföldi rokonaiddal, csinálj olyasmit, amire máskor sajnálod az időt: vegyél részt egy fesztiválon, nézz meg egy kiállítást.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai napon olyan fajta öröm ér, ami a meggazdagodással kapcsolatos; megeshet, hogy olyan partnert választasz, aki anyagi biztonságot nyújt számodra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A párod imponáló és lenyűgöző egyéniség, de attól totál kiakadhat, ha egy ellenkező nemű lény kerül a közeledbe, még akkor is, ha jól tudja, a kollégád.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkahelyi szerelmednek megvan az az előnye, hogy ami az öltözködésedet és a megjelenésedet illeti, legelőnyösebb oldaladat mutatod az irodában.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít