Ma ne akarj másokat irányítani, mert kellemetlen helyzetbe kerülhetsz - Egymondatos horoszkóp - június 8. szombat

2019.június.8.

Mivel az Oroszlán jegyében lévő Hold a nap első felében harmonikusan illeszkedik a Jupiterhez, a hosszú hétvégén pár nap külföldön, egy kis flört, vagy egy elegáns, divatos és nagyvilági hatást keltő ruha, a színházjegy beszerzése felpezsdítene.

Ma ne akarj másokat irányítani, mert kellemetlen helyzetbe kerülhetsz - Egymondatos horoszkóp - június 8. szombat
Fotó: giphy

Az esti órákban viszont, amikor a Hold quadrát fényszöget zár be a Bika jegyében tartózkodó Vénusszal, eleged lehet pénzéhes számító partneredből vagy rokonaidból. Engedd ki a kezedből partnered vagy rokonaid irányítását, és akkor se vedd át, ha esetleg hibáznak!

Kos (03. 21-04. 20.) A hosszú hétvége itt van már, ezernyi terv zsong a fejedben, rengeteg hódoló nyüzsög körülötted, de ha eltapsoltad a pénzedet, a szerelem is gyorsan eltűnik.

Bika (04. 21-05. 20.) Előfordulhat, hogy valami olyat teszel, amiről szentül hiszed, hogy kedvére lesz szeretteidnek, de a túlzott gondoskodás, az anyáskodás nem tűnik kifizetődőnek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A hosszú magányosság után szívesen fogadod valakinek a közeledését, de legyél körültekintő, mert a vonzó külső mögött cinizmus vagy anyagi számítás lakozhat.

Rák (06. 22-07. 22.) A pénz a baráti, rokoni kapcsolatokra is rányomja bélyegét, ami okozhat némi csalódást, de ma szórakozz, ünnepelj szeretteiddel, csak ne akarj rájuk telepedni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sejtelmed sem volt róla, hogy a kedvesed meglepetést készít számodra, vidám partit szervez, de este eszedbe se jusson veszélyes játszmába kezdeni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Félő, hogy nem állsz ki önmagadért olyan helyzetekben, amikor viszont azt kellene tenned: elég volt az önfeláldozásból, találd meg elvesztett büszkeségedet!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma felébred benned a vágy a szórakozásra, bulizásra a barátokkal, ám ha valaki felszabadítja kéjvágyadat, de csak egyéjszakás kalandot akar, ne menj bele!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha elvesztetted magabiztosságodat, néhány nap kikapcsolódás csodákat művelhet, de ha egy kapcsolat semmiféle jövőt nem jelent számodra, zárd le.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az ünnepnapokon elutazhatsz egy-két napra valami mesebeli tájra, de abban is biztos lehetsz, hogy egyik kollégád, aki csak szexet akar, nem utasítana vissza.

Bak (12. 22-01. 20.) Iktass be a mai programba egy kellemes hátmasszázst, de ne köss üzletet a partnereddel, aki ugyan első osztályú szerető, ez nyilvánvaló, de csak a pénzedet akarja.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ki korán kel, aranyat lel, talán céged egyik jómódú ügyfelét kell fogadnod – este viszont a büszkeséged hátráltathatja a kibékülést a pároddal vagy a családdal.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem lehetetlen, hogy ragyogó állásajánlatot kapsz, de kedvesed féltékenységébe valószínű, hogy egy rosszindulatú munkahelyi pletyka is belejátszott.

Ez is érdekelhet

Jennifer Lawrence kerek pocakját a legaranyosabb pöttyös ruhába öltöztette

Jennifer Lawrence kerek pocakját a legaranyosabb pöttyös ruhába öltöztette

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet