Ma ne akarj mindenkinek a kedvében járni - Egymondatos horoszkóp: június 29. hétfő

2020.június.29.

A hét eleső napján a Mérleg jegyében lévő Hold ösztönzésére a szokásosnál több időt fordítasz szépségápolásra, ám a kapcsolatteremtésnek, a pasivadászatnak és a művészi élmények befogadásának kedvez a mai nap. Mivel a nap közepén a Hold sem a Jupiterrel, sem a Plútóval sincs ideális kapcsolatban, könnyen elbizonytalanodhatsz, ha társ nélkül kell élned. Képtelen vagy meglenni csodálók és közönség nélkül, de kedvesed és családod jelenléte biztonságérzetet adhat számodra. Ne akarj mindenkinek a kedvében járni, mondj nemet a zsarolásra, a mértéktelen elvárásokra, és merd mérlegelni annak esetleges következményeit, ha netán kénytelen vagy szembeszegülni valakivel. De azt se várd el, hogy mások döntsenek helyetted fontos kérdésekben!

Ma ne akarj mindenkinek a kedvében járni - Egymondatos horoszkóp: június 29. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Nem érhetsz el sikert addig, amíg meg nem érted, miben különböznek párod szükségletei a tiédtől, de ne hagyd, hogy a munkahelyeden rád erőszakoljanak valamit.

Bika (04. 21-05. 20.) Cserélj sminktippeket a kolléganőiddel, de ha nem követeled meg a párodtól a kapcsolattartást, akkor önmagától igyekszik majd egyre többet adni magából.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha rendelkezel művészi adottságokkal, használd fel ezt is a flörttechnikádban, de ne tűrd el az anyagi függőséget, mert meg szeretnéd tartani a párodat.

Rák (06. 22-07. 22.) Gyermekkorodban, családi környezetedben megtanultad, hogyan kell gondoskodóvá válnod, hiszen a család rendszerén belül csak így érzed biztonságban magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bizonyos mértékig szükséged van mások jó véleményére ahhoz, hogy elérj valamit az életben: kapcsolataid révén ma kívánságaid is gyorsan teljesülnek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha gazdag ismerőseid milliókat kerestek néhány hónap alatt, akkor te is megteheted ugyanezt, de ne azért vásárolj luxuscikkeket, hogy másoknak dicsekedj velük.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A világ tele van azokkal, akik mind arra várnak, hogy levedd őket a lábukról, de ne hagyd, hogy rokonaid plusz terheket rójanak rád, és te magad se vállalj többet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha ráveszed magad, hogy találkozz néhány rokonoddal, nem sok örömödet leled majd benne, mert szinte csak olyasmiről beszélgetnek, ami téged nem érdekel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy fontos mentori kapcsolat sokféle módon indulhat – egy kellemes társasági programmal, vagy üzleti vacsorával, de a te feladatod lesz a kapcsolat fejlesztése.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a főnököd a kedvesed, akkor vigyázz, hogy a kívülállók számára semmi se árulja el, hogy viszonyotok van egymással: a magánéletetek nem tartozik senkire.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha egyetemre vagy főiskolára jársz, ebben a közegben mindig akad egy-két olyan ember, aki programokat szervez: ma is van hová menned, ha kedvet érzel rá.

Halak (02. 20-03. 20.) Vigyázz, nehogy felfázz, de ha kiválasztasz egy kedvezményekre jogosító törzsvásárlói kártyát, minden vásárláskor használhatod pontgyűjtésre vagy fizetésre.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.