Ma ne érd be kevesebbel - Egymondatos horoszkóp - november 8. csütörtök

2018.november.5.

A Skorpióban lévő Hold a nap első felében a Plútóval harmonikus, míg a Marssal balesetveszélyre és lázadásra utaló fényszöget alkot. Ha sikert akarsz elérni az üzleti világban, együtt kell működnöd másokkal. Magánéletedben, de a munkádban is fejlesztened kellene közösségi szellemedet, ne akarj kilógni a sorból. Mivel a Jupiter, a szerencse, a törvény, az utazás és a növekedés planétája délután elhagyja a Skorpió jegyet és egy évre belép saját uralmi pozíciójába, a Nyilasba: ha hiszel és bízol a sikeredben, az hozzád fog pártolni. A mottód pedig ez legyen az elkövetkező időszakban: "Lehet egy kicsivel több?" Ne érd be kevesebbel!

Ma ne érd be kevesebbel - Egymondatos horoszkóp - november 8. csütörtök
Fotó: gihpy

Kos (03. 21-04. 20.) Tanulj meg különbséget tenni barátság és üzlet között, de az elkövetkező időszakban otthonosan mozogsz a nagyvilágban, és jó kapcsolatokat ápolhatsz külföldiekkel.

Bika (04. 21-05. 20.) Egyáltalán nem tetszik, hogy az irodában és a párkapcsolatodban is védekező pozícióba kényszerítenek, az esti órákban viszont elfogadhatsz egy üzleti ajánlatot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Igyekezz elhatárolni magad egy munkahelyi vitában, utazásodat napold el, és mondj nemet egy olyan pasinak, aki azt hiszi, övé a világ, és persze a neki tetsző nők is.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nincs érzéked kreatív tevékenységed üzleti oldalához, kérj segítséget a párodtól, aki viszont jobban ismeri az életet, és nem hagyja, hogy behúzzanak a csőbe.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Amíg képtelen vagy irányítani az eseményeket, kerüld a provokatív helyzeteket, de megtalálhatod a tökéletes pasit, akinek sok pénze van, és sokat utazik.

Szűz (08. 24-09. 23.) A nap első felében csak békés légkörben tudsz dolgozni, semmi kedved az állandó piszkálódásokhoz, de a párodat biztosan rá tudod beszélni, hogy feljöjjön hozzád.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne pazarold a pénzedet egy olyan pasira, aki ragaszkodik a függetlenségéhez, de vannak jogaid, és ezeknek a nap második felében érvényt szerezhetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Délelőtt gyakorold az önuralom erényét, de ha eleged van már abból, hogy kétszer is meg kelljen nézned, mire költesz pénzt, próbálkozz meg új vállalkozással.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne hagyd, hogy bárki is beleszóljon a dolgaidba, de ha találsz egy jó kis üzlethelyiséget egy forgalmas környéken, talán a bérleti díjat is ki tudod majd fizetni.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a pénz sokat számít, ha te magad nem méred pénzben annak az értékét, amit csinálsz, akkor mások se fogják, de ne álmodozz olyan pasiról, aki már foglalt.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha vitatkoznod kell a főnököddel, tedd ezt indulatok nélkül, de az esti órákban már gördülékenyen működsz együtt támogatóiddal, jól összeszokott csapatként.

Halak (02. 20-03. 20.) Gondatlanságból származó balesetet okozhatsz, ha elhanyagolod a járgányodat, de az esti órákban fogadd el az állást, amelyet kedvesed talált számodra.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet