Ma ne foglalkozz pénzzel - Egymondatos horoszkóp - október 7. hétfő

2019.október.7.

A Skorpióban lévő Merkúr a hét első napján szembenállásba kerül a Bika-Uránusszal: ne hagyd, hogy mások kezeljék a pénzedet, és óvakodj attól, hogy bárki is megszerezhesse bankkártyád PIN kódját. Ne vegyél magad mellé üzlettársat, ne foglalkozz pénzzel, és ne csodálkozz azon, ha programjaid valamilyen váratlan hír vagy esemény miatt felborulnak. Ez a fényszög kellemetlen híreket, stresszhelyzetek miatt idegrendszeri zavarokat okozhat. Ma lehetőleg ne ülj autóba, repülőutadat napold el, mert a hét első felében gyakoriak lesznek a balesetek. Számítógéped vagy járgányod is tönkremehet, ezért amikor megszervezed a napodat, gondolnod kell az esetleges válsághelyzetekre. Meggondolatlan vagy provokatív kijelentéseid miatt is kínos helyzetbe kerülhetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Pénzedre ügyelj, valaki megpróbálhatja az utolsó fillért is kihúzni a zsebedből, üzletkötést, tárgyalást el kell halasztanod, és a vitákat is ajánlatos elkerülnöd.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne foglalkozz pénzügyekkel, és ha feszültebb vagy a szokásosnál, ne heveskedj, inkább fogadd meg partnered tanácsát, aki kívülállóként jobban látja a helyzetet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kolléga, rokon stílusán felháborodhatsz, s túlhajszoltságod csalhatatlan jele, hogy ingerültebb vagy a szokásosnál, és emiatt gyakran keveredsz éles szóváltásokba.

Rák (06. 22-07. 22.) A rokoni és üzleti viták miatt ingerült hangulat jellemez, baráttól ne remélj anyagi támogatást, ne ülj fel a ma kapott ígéreteknek, amelyekből egy só sem igaz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkádban, jövedelmedben sok a bizonytalanság, családod és kedvesed is megnehezíti az életedet azzal, hogy nem mutat hajlandóságot az alkalmazkodásra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Járgányod, számítógéped tönkremehet, szavaidat félreérthetik, munkahelyi vitákra is fel kell készülnöd, külföldi utazásod is keserű perceket szerezhet.

Ez a szereplő vagy a Harry Potterből a horoszkópod alapján

Ez a szereplő vagy a Harry Potterből a horoszkópod alapján

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma úgy érzed, minden összeomlik, partnered, üzletfeleid reakciói megjósolhatatlanok, ráadásul egy izgalmas viszony vagy üzleti kapcsolat is megszakad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Provokáló, etikátlan stílusoddal magadra haragítasz valakit, akitől a jövedelmed függ, és ha zűrös adóügyed is napfényre kerül, anyagilag nehéz időszakban vagy.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kapkodásod, meggondolatlan döntésed miatt veszélybe kerül az állásod, és a pároddal sincs minden rendben, lehet, hogy másutt kell keresned a boldogulást.

Bak (12. 22-01. 20.) Baráttal, szeretővel ne köss üzletet, munkában ne tegyél engedményeket, de legyél rugalmas, mert egy találkozó vagy randi másként alakul, mint ahogy azt eltervezted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Veszélyes lehet idegeneknek ajtót nyitni, főnököd ígéretében megbízni, de költözködéssel kapcsolatos tervedet sem most kellene megvalósítanod.

Halak (02. 20-03. 20.) Utazáskor baleset érhet, ha pereskedsz, veszíteni fogsz, és ha a párod külföldön tartózkodik, ne telefonálj rá, de online-ismeretségedből sem lesz tartós viszony.

Ez is érdekelhet

Rendhagyó hétvégi Gardróbnaplónkban ezúttal Szente Gréti sportoló, digitális tartalomgyártó kalauzol el a stílus és a fehérneműk világába

Rendhagyó hétvégi Gardróbnaplónkban ezúttal Szente Gréti sportoló, digitális tartalomgyártó kalauzol el a stílus és a fehérneműk világába

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói