Ma ne hagyd tisztázatlanul a vitás kérdéseket - Egymondatos horoszkóp - február 10. hétfő

2020.február.10.

A hét első munkanapja a Szűz jegyében lévő Hold és a Bika-Uránusz barátságos fényszögével indul: logikád és találékonyságod a reggeli órákban felülmúlhatatlan. Ma szeretnél hasznos és segítőkész lenni, de hajlamos vagy a kritikára. A részletekkel eredményesen elbánsz, ügyelsz az egészséges táplálkozásra és életmódra. Ám a nap második felében, amikor a Hold szembenállásba kerül a Halak-Merkúrral, az érzelmek elködösítik a logikát, és a sok apró félreértés, amelyeket, ha nem tisztázol, hegyként magasodnak közted és a környezetedben élők előtt.

Kos (03. 21-04. 20.) A szakmai és pénzügyi siker a mai napon sok apró eredmény végösszege, de ne köntörfalazz, és ne hagyd, hogy egyik kollégád elbizonytalanítson.

Bika (04. 21-05. 20.) Mint szeretők és kollégák, partnereddel jól összeilletek, de a nap második felében nem kell bocsánatot kérned azért, mert kérni merészelsz valamit.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha rendetlen a lakás, ne feltételezd, hogy csak te csinálsz valamit, takarítsd ki, a munkahelyeden pedig tanulj meg különbséget tenni képzelgés és realitás között.

Rák (06. 22-07. 22.) Gondolkozz gyakorlatiasan, de ha valakivel azon kezdesz el versengeni, ki tud több hibát a másik szemére vetni, az olyan, mint ha vizet hordanál a Dunába.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne mondj le arról, hogy a képzettségednek megfelelő állást találj, ahol megfizetnek, de ne üzletelj olyan emberekkel, akik többet ígérnek, mint amennyit állnak.

Pénzhoroszkóp - Mi jellemez a pénzzel kapcsolatban a csillagjegyed alapján?

Pénzhoroszkóp - Mi jellemez a pénzzel kapcsolatban a csillagjegyed alapján?

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem hitted volna, hogy első látásra beleszeretsz valakibe, ám ha a párod olyasmit mond, amit maga sem gondol komolyan, kérdezd meg: ezt pontosan hogy érted?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Sajnos már többször bebizonyosodott, hogy nem mindig az a jó, amit annak gondolsz: vagy kénytelen leszel elfogadni főnököd álláspontját, vagy ujjat húzol vele.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne akarj mindent kockára tenni egy hirtelen fellángolás kedvéért, és ne hidd, hogy a párod vagy a barátnőd beváltja a gyakorlati és anyagi segítségre tett ígéretét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Díjazzák különleges képességeidet, de a nap második felében könnyen elbizonytalanodhatsz, mert olyan kérdésben kell döntened, amiről nincs elég információd.

Bak (12. 22-01. 20.) Soha nem tennél semmit szeszélyből, ám ha a munkáddal vagy a továbbtanulással jegyezted el magad, ezen talán a partnered kedvéért változtatnod kellene.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha negatív jeleket érzékelsz egyik ügyfeled részéről, változtasd meg stratégiádat, ahogyan el akarsz adni neki, amíg megfelelő válaszreakciót nem kapsz a részéről.

Halak (02. 20-03. 20.) Óvakodj attól, hogy irreális elvárásokkal vágj neki egy kapcsolatnak, inkább vedd figyelembe, hogy a pároddal nem ugyanolyan módon értelmezitek a dolgokat!

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói