Ma ne hozz fontos döntéseket! - Egymondatos horoszkóp: december 9.

2020.december.9.

Az önámításra, félreértésekre, a valóságtól való menekülésre és kötelességmulasztásra hajlamosító Nap-Neptunusz négyszög útját állja az önérvényesítési törekvéseknek. Elégedetlenséged, csalódásaid miatt hajlamos lehetsz álomvilágba menekülni. Érzelmi problémáid, csalódásaid miatt könnyen rászokhatsz az alkoholra vagy más ártalmas tudatmódosító szerekre. Ma felejtsd el az áldozat-megmentő szerepet, védekezz az intrika, a csalás vagy lopás ellen, és jól gondold meg, kinek segítesz, milyen áldozatot vállalsz, mert hiszékenységeddel és jóindulatoddal visszaélhetnek. Fontos döntések meghozatalára, utazásra kedvezőtlen ez a konstelláció, de vízzel kapcsolatos károkat is okozhat.

Ma ne hozz fontos döntéseket! - Egymondatos horoszkóp: december 9.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha teheted, napold el utazási tervedet, ám ha a kedvesednek messzire kell utaznia, akkor a távkapcsolat működtetése komoly áldozatokat kívánhat tőled.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzügyekben ne számíts a barátaidra, de ne hagyd magad pumpolni, és ne tételezd fel, hogy akikkel üzleti kapcsolatba kerülsz, azok mind tisztességesen járnak el!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nehézségek az önérvényesítéssel, kaotikus helyzetekre, munkahelyi bonyodalmakra is számíthatsz, amelyeken csak józan gondolkodással tudsz úrrá lenni.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazással, anyagiakkal, tanulmányokkal kapcsolatos ügyeid nem az elvárások szerint alakulnak, és amíg nem látod tisztán a helyzetedet, ne hozz fontos döntést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha felvállalsz egy titkos kapcsolatot, afférodnak csalódás a vége, valaki ma átverhet, lenyúlhatja a bankkártyádat, esetleg nagyobb adósságba kevered magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Családodban, házasságodban beleeshetsz az áldozat vagy a megmentő szerepének csapdájába, ezért őrizd meg önbecsülésedet, ne húzódj meg mások árnyékában.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Valaki a munkahelyeden vagy a rokonságban ködösít, és mivel könnyen befolyásolható vagy, nem szabad mérlegelés nélkül elfogadnod mások véleményét.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Járj utána a szakmai és pénzügyi ajánlatok megbízhatóságának, ragaszkodj a valóság tényeihez, különösen akkor, amikor szerelemről vagy üzletről van szó.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel hamisság mérgezi környezetedet, de te is csak ámítod magad, jó lenne, ha kerülnéd az olyan döntéseket, amelyek családodat vagy lakáskörülményeidet érintik.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzleti ajánlatot ne vegyél készpénznek, de gondosan és objektíven elemezd ki azoknak az embereknek a valódi szándékait, akikkel kapcsolatba kerülsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha megfelelően lenne kalibrálva a belső iránytűd, ösztönösen tudnád, mit kell tenned, hogy a kapcsolatok és a pénzügyek terén elkerüld a csapdákat.

Halak (02. 20-03. 20.) Hajlamos vagy az önámításra, ami a karrieredet illeti s illúzióidat tényként elfogadni - ébredj rá, hogy a dolgok nem olyanok, amilyennek látni szeretnéd őket.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.