Ma ne köss komolyabb üzletet- Egymondatos horoszkóp - Május 16.

2018.május.15.

A Vízöntő-Marsot támadó Bika-Uránusz olyan időszakot jelez, amikor meglehetősen feszült hangulatban leszünk, anyagi biztonságunk megrendülhet, ráadásul barátaink, pártfogóink támogatására sem számíthatunk. Valószínű, hogy lázadozunk a korlátozások, tekintélyszemélyek és a másoktól való függőség ellen. Fokozott baleset- és konfliktusveszélynek lesznek kitéve azok, akik képtelenek uralkodni indulataikon. Ez az igencsak ártó hatású konstelláció természeti katasztrófákat, műszaki jellegű hibákat, robbantásos merényleteket, súlyos közlekedési baleseteket is okozhat.

Ma ne köss komolyabb üzletet- Egymondatos horoszkóp - Május 16.
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Baráttal ne kezdj közös vállalkozásba, mert tervetek nem is olyan ígéretes, mint gondolnátok, egy beígért bevétel elmaradása pedig stresszhelyzetet okozhat.

Bika (04. 21-05. 20.) Lehet, hogy a felmondást fontolgatod, mégse hagyd, hogy a főnököd kihozzon a sodrodból, hiszen ezen a világon most semmi sem biztos, még az állásod sem.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma történhet valami, ami nem szerepel a terveidben: barátaidra nem számíthatsz, utazás közben baleset érhet, vagy vérnyomásemelő helyzetekbe keveredhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma ne köss komolyabb üzletet, ne vállalj anyagi kockázatot, pórul járhatsz ugyanis, ha a barátaid ajánlotta rövid úton próbálsz lépni a befektetések területén.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod a főnököd, törődj bele, hogy egyáltalán nem áll szándékában megházasodni, a munkahelyi változások miatt pedig felszökhet a vérnyomásod.

Szűz (08. 24-09. 23.) A munkahelyeden kirobbanó anyagi vagy szakmai viták mostanában alaposan megviselhetnek, mégsem engedheted meg magadnak, hogy otthagyj csapot-papot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egy megbízhatatlan pasival akadsz össze, tudnod kell, hogy mi vár rád: mellette nem áll másból az életed, mint pénzügyi vitákból és kínos helyzetekből.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kideríted, mi az, ami otthonod és párkapcsolatod biztonságát fenyegeti, már nem lesz olyan nehéz a megfelelő lépéseket megtenned a veszély elhárítására.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Bosszant, hogy a párod vagy egyik kollégád hetykén beszél veled, ezért dühösen felfortyanhatsz, ám ha képtelen vagy kezelni agressziódat, baleset is érhet.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a spekuláció és a nyerészkedés nem a te műfajod, ne kezdj kockázatos vállalkozásba, ám ha a párod ingatag, csak rövid pórázra szabad engedned.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szikrázik körülötted a levegő, ellenállsz minden, az irányításodra irányuló kísérletnek, de ebből olyan vita kerekedik, hogy legszívesebben elköltöznél hazulról.

Halak (02. 20-03. 20.) Pénzügyi mérleged elkészítése után nagyon bosszús leszel, mégse kapj bele mindenbe, amiről azt hiszed, hogy plusz bevételt jelent, rokonaiddal pedig ne üzletelj.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!