Ma ne üsd az orrod olyasmibe, ami nem a te asztalod -Egymondatos horoszkóp - február 26. hétfő

2018.február.26.

Mivel a Hold a Rák jegyében tartózkodik, a Merkúrral, a Vénusszal és a Jupiterrel harmonikus, a Plútóval és az Uránusszal viszont barátságtalan fényszögben, igyekezz az anyáskodás és a fojtogató szeretet látszata nélkül törődni pároddal és szeretteiddel. Tanuld meg teljesíteni kedvesed és családod óhajait saját óhajaid feláldozása nélkül! Gondoskodj arról, hogy egészséges ételek kerüljenek a tányérodra, de mivel gondoskodásra vágysz, sebezhetőnek érezheted magad a munka és az üzleti élet kemény világában.

Ma ne üsd az orrod olyasmibe, ami nem a te asztalod -Egymondatos horoszkóp - február 26. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Lelki gondjaidat lehetőleg ne evéssel próbáld meg kompenzálni, de ne hagyd, hogy az időhiány tönkretegye a hagyományos családi körben elköltött étkezés idilljét.

Bika (04. 21-05. 20.) Biztosra veheted, hogy tehetségedet és képességeidet a neked legjobban megfelelő területen kamatoztathatod, de ne üsd az orrod olyasmibe, ami nem a te asztalod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A határidőnaplód tele van előre bejegyzett tárgyalásokkal, néhány üzlet pedig már folyamatban van, a délutáni és esti találkozót viszont ajánlatos lenne lemondanod.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha szeretetre és gondoskodásra vágysz, rögtön a szüleidhez szaladsz, akik próbálnak rábeszélni, köss ki végre egy családszerető pasinál, és menj hozzá feleségül.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szélsőséges hangulatváltozásaid barométerként jelzik, valami nincs rendben veled: nagyon uralkodnod kell magadon, ha együtt kell dolgoznod egyik rokonoddal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma vacsorázni visz a párod, és ha kezdesz ráébredni, hogy szeret a hibáiddal együtt, fokozott ragaszkodással háláld meg a veled szemben tanúsított bizalmat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha busásan megfizetik a munkádat, kénytelen leszel eltűrni főnököd szeszélyeit, de érzelmeid kimutatása a munkahelyeden meglehetősen kockázatos dolog.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Különösen sikeres nap, főként, ha a művészetekben vagy a turizmusban vagy valamilyen módon érdekelt: ezt érdemes családi körben megünnepelni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Bizonyára benned is van egy művész, aki gyakran szorul háttérbe, mert el kell tartania a családot, de ma bebizonyíthatod, hogy megérdemled a fizetésedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Tedd félre gyanakvásodat, hiszen egy családszerető pasinak, aki ilyen odaadóan, gyengéden, szinte már áhítatosan kényeztet, kizárólag őszinte szándékai lehetnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha pénzt kapsz a munkádért, nem lehet veled bírni, de ha teheted, fogyassz burgonyát, és mérsékeld az alkoholfogyasztást, ma ártalmasabb, mint máskor.

Halak (02. 20-03. 20.) Átadhatod magad az érzéseid és ösztöneid irányításának, a pároddal közös utazás eredményeképpen pedig megtanulhatod élvezni az élet legapróbb rezzenéseit is.

Ez is érdekelhet

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói