Ma ne vállalj értelmetlen kockázatot - Egymondatos horoszkóp - június 25. vasárnap

2017.június.25.

A hét utolsó napján, amikor a Rákban lévő Mars a Mérleg-Jupitert támadja, hajlamosak lehetünk túllőni a célon, figyelmen kívül hagyni bizonyos családi hagyományokat vagy erkölcsi normákat, értelmetlen kockázatokat vállalni, nézeteinket másokra kényszeríteni, másokkal szemben parancsolóan, lekezelő, önbíráskodó vagy fanatikus módon, igazságtalanul és erőszakosan fellépni. A hét vége és a jövő hét eleje nem kedvez a joggal, ingatlanügyletekkel vagy a hatóságokkal összefüggő tevékenységeknek. Ez a fényszög óva int az értelmetlen kockázatoktól, a pereskedéstől, a balesetekkel és bírsággal fenyegető helyzetektől.

Kos (03. 21-04. 20.) Válás vagy szakítás miatti dühöd abból fakad, hogy a társad igazságtalanul kiteheti a szűrödet, de még a családban is összeférhetetlenség üti fel a fejét.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem baj, ha elhalasztod vidéki kiruccanásodat, de ha vitába keveredsz céged fontos ügyfeleivel, akkor ne csodálkozz, ha azonnal megkapod a felmondólevelet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szükséged van pénzre, de amikor pénzügyi vagy szerelmi kockázatot vállalsz, lehetetlen azt várni, hogy minden úgy alakuljon, ahogy terveidben elképzelted.

Rák (06. 22-07. 22.) Óvakodj attól, hogy teljesíthetetlen elvárásokat támassz családoddal szemben, de jól dönts munka- és ingatlanügyben, ne kelljen később mindent megbánnod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tiszteld a törvényeket, és ha tárgyilagosan utánagondolsz, rájössz, hogy ellenfeled agresszív magatartására valamilyen formában te szolgáltattál okot.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered vagy egyik rokonod olyasmibe próbál belevinni, ami idegen tőled: felejtsd el a gyanús vagy illegális üzleteket, a kockázatos pénzszerzési stratégiákat!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Házassági konfliktusod bezavarhat munkahelyi teljesítményedbe, szabálysértés miatt pereskedésre számíthatsz, de az sem kizárt, hogy jogaidat megkurtítják.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy kellemetlen bírósági ügy miatt talán elhagyod az országot, néhány ellenséget vagy tetemes tartozást hagyva magad után, és külföldön vállalsz munkát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az helyénvaló, hogy kikéred partnered és rokonaid véleményét fontos pénzügyi kérdésekben, de az már nem vezet jóra, ha hagyod, hogy helytetted döntsenek.

Bak (12. 22-01. 20.) A konkurenciától való félelem vagy a kenyérharc alacsonyra nyomhatja érzelmi tűréshatárodat, és éppen azokkal veszít össze, akikre a legnagyobb szükséged van.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha igazságtalanul elbocsátanak, és emiatt munkaügyi perre mész, szükséged lesz egy jó ügyvédre, de még utazás közben is néhány kínos jelenetet kell átélned.

Halak (02. 20-03. 20.) Van, amikor egy kapcsolat már csak nyűg, de anyagi veszteség nélkül nem tudsz kilépni belőle, ám ha tilosban jársz, akkor számolhatsz a következményekkel.

Ez is érdekelhet

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján