Ma nem fogsz köntörfalazni - Egymondatos horoszkóp - október 29. vasárnap

2017.október.29.

Készülj a Halloween-bulira, vedd igénybe a Skorpió-Merkúr és a Bak-Plútó barátságos fényszögének, valamint a találékony Vízöntő-Holdnak a segítségét a legijesztőbb és legprovokatívabb jelmez kiagyalásában. Logikus gondolkodásod, éles elméd és némi manipuláció révén most könnyen megy a meggyőzés és a befolyásolás. Ma nem fogsz köntörfalazni, ha kikérik a véleményed, inkább a meztelen és durva valóságot mondod. Nem dőlsz be a hízelgésnek, és nem szégyelled bevallani a párodnak, hogy igenis a puszta szexet kívánod, érzelmi körítés nélkül.

Kos (03. 21-04. 20.) A mai üzleti tárgyalás során igyekezz megtalálni azt a pontot, amely a partnered vagy üzletfeled számára is elégedettséget biztosít, de ne hagyd magad manipulálni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha látod, hogy a pasid vagy tárgyalópartnered úgy viselkedik, ami összhangban van az ígéreteivel, akkor higgy neki, de párválasztáskor szólaljon meg az eszed.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel jelenlegi szakmádban és az új ügyfelek megnyerésében még rengeteg tanulnivalód van, szükséged lehet egyik rokonod vagy kollégád szakértelmére.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma temérdek megbeszélnivalód van a pasiddal, de még ha erősen vonzódsz is hozzá, ne teregesd ki elsőként a kártyáidat: várd el tőle, hogy ő udvaroljon neked.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Valaki pompás üzleti vagy befektetési ötletekkel szolgálhat, átrendezheted a lakásodat, egyesek számára pedig a távmunka beindítása is remek ötlet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partneredet bemutathatod a rokonoknak, állásvadászatra és terveid elfogadtatására is alkalmas az idő, de nem célszerű eltérned eddig bevált módszereidtől.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Belevághatsz lakásvásárlásba vagy ingatlaneladásba, de nem feledkezhetsz meg arról, hogy minden csak annyit ér, amennyit mások hajlandóak fizetni érte.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha reklámhadjáratod vagy üzletfeled meggyőzése sikeres lesz, az üstökös gyorsaságával fogsz emelkedni, ráadásul pénzt hozó ötletek pattannak ki a fejedből.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a főnököd undok fráter, a legszívesebben odavágnád neki, hogy felmondasz, csakhogy ezt nem engedheted meg magadnak, mert szükséged van a fizetésedre.

Bak (12. 22-01. 20.) A csapatmunka vagy egy új ismeretség új távlatokat nyithat meg hivatásodban, de ha el akarod csábítani a felettesedet, ki kell ábrándulnod: nem kapható rá.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Radikális döntés lehetőségét mérlegeled, amelynek keresztülvitele nem megy simán, de ha dolgoznod kell, akkor az eredetinél magasabb díjazásra számíthatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Talán törlesztened kell egy baráti kölcsönt vagy az egyetemi éveid alatt kapott ösztöndíjat, de vannak terveid: hitveseddel együtt külföldön akarsz érvényesülni.

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít