Ma nem gondolkodsz ésszerűen - Egymondatos horoszkóp: december 8. Vasárnap

2019.december.8.

Az önámításra, félreértésekre és kötelességmulasztásra hajlamosító Nap-Neptunusz négyszög megakadályozza az önérvényesítést. Elégedetlenséged, csalódásaid miatt hajlamos lehetsz álomvilágba menekülni. Érzelmi problémáid miatt könnyen rákaphatsz az alkoholra vagy más ártalmas tudatmódosító szerekre. Ma felejtsd el az áldozat-megmentő szerepet, védekezz az intrika, a csalás vagy lopás ellen, és jól gondold meg, kinek segítesz, milyen áldozatot vállalsz, mert hiszékenységeddel és jóindulatoddal visszaélhetnek. Fontos döntések meghozatalára, távoli utazásra kedvezőtlen ez a konstelláció.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha teheted, napold el utazási tervedet, és ha a kedvesednek messzire kell utaznia, akkor a tartósan harmonikus kapcsolat fenntartása komoly áldozatokat kíván tőled.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzügyekben ne számíts a barátaidra, de ne hagyd magad pumpolni, és ne tételezd fel, hogy akikkel üzleti kapcsolatba kerülsz, azok mind korrekt módon járnak el!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nehézségeid támadnak az önérvényesítéssel, családi és munkahelyi bonyodalmakra is számíthatsz, amelyeken csak realista gondolkodással tudsz úrrá lenni.

Rák (06. 22-07. 22.) Óvatosan a bizalommal, legyél kételkedő, amikor utazási, pénzügyi vagy munkával kapcsolatos ajánlatot kapsz, amíg nem látod tisztán a helyzetedet, ne hozz döntést!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha felvállalsz egy titkos kapcsolatot, afférodnak csalódás a vége, valaki ma átverhet, lenyúlhatja a bankkártyádat, esetleg nagyobb adósságba kevered magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tudatodból hajlamos vagy kirekeszteni a kellemetlen családi és házassági problémákat, s beleeshetsz az áldozat vagy a megmentő szerepének csapdájába.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel nem gondolkodsz ésszerűen, a vágyaidat is összekevered a valósággal, munkával és utazással kapcsolatos döntéseid sem lehetnek ésszerűek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Járj utána a szakmai és pénzügyi ajánlatok megbízhatóságának, ragaszkodj a tényekhez, különösen akkor, amikor szerelemről vagy üzletről van szó.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel hajlamos vagy az önámításra, üdvös lenne, ha kerülnéd az olyan döntéseket, amelyek családodat, külföldi utazásodat vagy lakáskörülményeidet érintik.

Bak (12. 22-01. 20.) A most kapott ajánlatot ne vedd készpénznek, környezetedben ugyanis akadnak zavaró tényezők és megbízhatatlan emberek; utazás közben is veszteség érhet,

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Párkapcsolatodban, pénzügyekben félreértések, valaki olyan dolgokra bírhat rá, amelyek őt teszik boldoggá, neked pedig anyagi veszteséget okoznak.

Halak (02. 20-03. 20.) Valaki a pozíciódra áhítozhat, és ha nem hagysz fel a dohányzással, az ivással és az álmaidba való meneküléssel, kellemetlen következményekre számíthatsz.

Ez is érdekelhet

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett