Ma nem hagyhatd becsapni magad - Egymondatos horoszkóp - február 14. vasárnap

2021.február.14.

Bálint-napon a barátságos Bika-Mars és Halak-Neptunusz sugárzás lehetővé teszi, hogy hasznot húzzunk megérzéseinkből, céljainkat különösebb erőbedobás nélkül elérhessük, de a találka is kötelező a szerelmeseknek. Ha erre a kijárási tilalom miatt mégsem kerülhet sor, akkor elengedhetetlen, hogy telefonon vagy kedveskedő sorokkal ne kívánjanak minden jót egymásnak a szerelmesek.

Ma nem hagyjuk magunkat becsapni, könnyen felismerjük a hamisságot és az ártó szándékot. Felismerjük a kisebb áldozatok és szívességek értékét, amelyek segítenek abban, hogy kapcsolataink a lehető legjobb irányban haladjanak. Művészek, zenészek sikeres napnak örülhetnek. Mivel a hátráló Vízöntő-Merkúr is együttállásba kerül a Jupiterrel, ha fenntartás nélkül elhiszed a túlzó ígéreteket, ha nem várhatsz el őszinteséget másoktól, lehet, hogy kiábrándultan menekülsz egy segítőkész, romantikus pasi karjába.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem bánod, ha vágyad megvalósításáért fizetned kell, de a Bálint nap megerősíti benned az összetartozás érzését, csak az anyagi segítségnyújtással legyél óvatos.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyi viszonyodat illetően nehéz eldönteni, hogy az eszedre hallgass-e vagy inkább a szívedre, de barátnőd egy sor egyedülálló pasinak mutathat be.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha külföldi pasidnak komolyak a szándékai, Bálint-napon minden bizonnyal nyilatkozik közös jövőtöket illetően, ha nem is tesz éppen házassági ajánlatot.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha szexpartnered vagy gazdag szeretőd most sem tesz ígéreteket, nincs miért mentegetőznie, de felfedezed, hogy egyik barátodtól nem idegen a regényesség.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Megkönnyebbülsz, ha kifizetik a jutalékodat, de ha a pasid, aki nem akar tartós kapcsolatot, köntörfalaz, kényszerítsd rá, hogy eldöntse, szeret vagy sem.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy utaznod kell, hogy megtaláld azokat, akik beszállnának vállalkozásod finanszírozásába, de Bálint napon nincs kizárva a lánykérés lehetősége sem.

Ez a Netflix-sorozat a legjobb választás neked a csillagjegyed alapján

Ez a Netflix-sorozat a legjobb választás neked a csillagjegyed alapján

Mérleg (09. 24-10. 23.) Győződj meg arról, hogy a hitvesed vagy rokonod nem akar-e kihasználni, de Bálint-napon eltöprenghetsz azon, hogyan fér össze a barátság a szerelemmel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne kutass a párod levelei és üzenetei között, de egy egyszerű érintés elég ahhoz, hogy szerelmi életedben többé semmi ne legyen olyan, amilyen előtte volt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a párod felhív, állapodjatok meg valami Bálint- napi programban, de ami a munkádat illeti, szükséged van arra, hogy kedvesed és szeretteid bátorítsanak.

Bak (12. 22-01. 20.) Plusz jövedelemre tehetsz szert, romantikus napra számíthatsz: ráadásul hírt ad valaki magáról, akivel nemcsak a szívedet, de szexuális fantáziáidat is megoszthatod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Laza kapcsolatot bizonyára vállalnál egyik barátoddal vagy megbízóddal, de egy gyerekkel már minden más lenne, attól nem lehet csak úgy meglépni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne hagyd magad megszédíteni, mert nehéz lesz megemésztened egy elutasítást, de levesz a lábadról valaki, aki romantikus, értékes ajándékkal halmoz el.

Ez is érdekelhet

"Ha a való életben bezárul valaki mögött egy ajtó, azt úgysem tudhatjuk meg, mi történik vele a négy fal között."- Tompos Kátya színésznővel beszélgettünk

"Ha a való életben bezárul valaki mögött egy ajtó, azt úgysem tudhatjuk meg, mi történik vele a négy fal között."- Tompos Kátya színésznővel beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla