Ma nem lesz hiábavaló az erőfeszítésed - Egymondatos horoszkóp - június 28. vasárnap

2020.június.28.

A Mars ma elhagyja a Halak jegyét és hosszú ideig egészen 2021. január 8-ig a Kos jegyében szambázik. Mivel harcias planétánk most barátságos fényszöget zár be a Vízöntő-Szaturnusszal, ha az erő, a rámenősség kitartással és összefogással társul viszonylag könnyen boldogulsz nehéz, akaratos emberekkel, akik most nem visszahúznak, hanem saját egyéniségük és példáik alapján segítenek megvalósítani becsvágyó céljaidat.

Bármit tegyél is ma és a jövő hét elején, tedd azt elkötelezetten, hiszen kitartással, állóképességgel, önfegyelemmel és fokozott összpontosítással még a legnehezebb feladatok is elvégezhetők. A Kos-Mars és a Vízöntőben lévő Szaturnusz a jövőorientált gondolkodást támogatja: döntéseidben, kezdeményezéseidben vedd figyelembe a jövőt is. Ha másokkal közös célokért dolgozol, ez tartalmasabbá teszi az életedet. Ami a párkapcsolatodat illeti: legyél kezdeményező, térj el a hagyományos női szereptől!

Kos (03. 21-04. 20.) Céljaid legyenek konkrétak, igyekezz hatni az úgynevezett "megfelelő személyekre", mert a baráti és szakmai kapcsolatok most hozzásegíthetnek céljaid eléréséhez.

Bika (04. 21-05. 20.) Hagyj elég időt szakmai és üzleti jellegű erőfeszítéseidnek, hogy eredményt hozzanak, mert ha gyakran módosítasz pályát, akkor lehet, hogy túl korán adod fel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Találkozz olyanokkal, akiknek hasonlóak a céljai a tiédhez; egy találkozás üzleti szövetséget is eredményez, de tarts ki azok mellett, akik felzárkóztak melléd.

Rák (06. 22-07. 22.) A szakmai és üzleti életben való érvényesüléshez kell némi könyökmunka, de ha felelősséget vállaltál valamiért, nem hagyhatsz ott csapot-papot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Még soha életedben nem futottál pasi után, de ha egyik kollégád, akihez vonzódsz, külföldre indul s magával visz asszisztenseként, akkor rögtön csomagolj!

5 jel, amiről azonnal felismered a Rák jegyűeket

5 jel, amiről azonnal felismered a Rák jegyűeket

Szűz (08. 24-09. 23.) Olyan dolgokkal töltsd a napot, amelyek nem tűrnek halasztást, de élvezd a szexet különc kollégáddal, aki még a számítógépes vírusokat is képes hatástalanítani.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma tilos a versengés, de nászindulóra allergiás partnered tér- és szabadságigényének tiszteletben tartásával talán mégis szorosabbra fűzheted kapcsolatodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Igyekezz elérni, hogy a családban és a munkádban egyfajta egyensúlyként legyen jelen a biztonság és az izgalom, de mérsékeld elkülönülési igényedet!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzleti vagy internetes ismeretségedből tartós kapcsolat lehet, de az összefogás és együttműködés másokkal ebben az időszakban gazdasági szükségszerűség!

Bak (12. 22-01. 20.) Ma harcolhatsz a pénzedért, alkudozhatsz ingatlanvételről, de bármilyen pénzkereső tevékenységedben a díjazásod arányos legyen a pozícióval járó felelősséggel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fontos hírre lelsz, ami hasznodra válhat, ám ha új munkaadóddal tárgyalsz, vitatkozás helyett módosítsd álláspontodat, amíg ki nem alakul az egyetértés alapja.

Halak (02. 20-03. 20.) Jóllehet vasárnap van, csökkentsd minimálisra elintézetlen pénzügyeid számát, mert a nyári szabadságolások idején nem lesz rá lehetőséged, hogy ezekkel bajlódj.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.