Ma nem lesz könnyű megfelelned a családod és a hivatásod által támasztott követelményeknek- Egymondatos horoszkóp: július 21. kedd

2020.július.21.

A Rák jegyében lévő Nap szembenállása a Bak-Szaturnusszal ezeken a napokon a kitartásodat teszi próbára. Akadályokat kell leküzdened, nehézségeid támadnak az önérvényesítésben, korlátozásokra számíthatsz, de a bizalom is kemény dió számodra. Hajlamos vagy bezárkózni saját érzelmi világodba, főnökeid vagy szeretteid részéről elutasításban lehet részed, de érett személyiségként talán hajlandó leszel eleget tenni feladataidnak, kötelezettségeidnek és visszafogni igényeidet. Ahelyett, hogy másokat hibáztatnál problémáidért, gondold végig, mely képességeid segítettek át eddig a nehézségeken. Lehet, ez a képesség egy kicsit megkopott, de talán még mindig benned él. Nem lesz könnyű egyszerre megfelelned a családod és a hivatásod által támasztott eltérő követelményeknek, a mások iránt érzett felelősség azonban arra késztet, hogy elvégezz kellemetlen kötelességgé vált feladatokat.

Ma nem lesz könnyű megfelelned a családod és a hivatásod által támasztott követelményeknek- Egymondatos horoszkóp: július 21. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A szakmai vagy családi gondok és frusztrációk elviselésének képessége komoly teljesítmény, de erőt adhat a túléléshez és a rád váró feladatok megoldásához.

Bika (04. 21-05. 20.) A joggal, ingatlannal, tanulmányokkal kapcsolatos ügyek nem állnak jól, halogatásoddal kitűnő lehetőséget szalasztasz el, s biztosítás nélkül ne indulj hosszú útra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne bonyolódj bele fukar, kapzsi rokonaid szapulásába, de ha rád szállt az adóhivatal, vagy lenulláztad a bankszámládat, találd ki, honnan szerezhetnél pénzt.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod fukar vagy hűvösen viselkedik, elveszted motivációdat és bizalmatlanná válhatsz, de az sem esik jól, hogy nem te érdekled, hanem kizárólag a pénzed.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Veszélyben az állásod, nehéz helyzetek, korlátozások miatt eheted a kefét, mégse hagyd, hogy a munkahelyi vagy családi kötelezettségek teljesen felőröljenek!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ismerkedési kísérleted meghiúsulhat – rövidebb távon lehet érdekkapcsolatot fenntartanod baráttal vagy kollégával, de a vége csak kiábrándulás lesz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Főnököddel meggyűlhet a bajod, munkahelyi barátságot sem érdemes elmélyíteni, de az sem kizárt, hogy egyik idősebb rokonod szorul a gondoskodásodra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha vállalatod válságban van, és a főnököd téged hibáztat, gondolj arra, hogy minden helyzet rendbe tehető, ha nyugodt maradsz és tárgyilagosan tekintesz rá.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Adóval, üzleti társulással kapcsolatos dolgok elnehezülnek, de a rosszindulatú Nap-Szaturnusz fényszög azért is megbüntethet, ha áthágsz valami szabályt.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha pénzről van szó, szeretőben, üzletfelében csalódhatsz, de ne akarj több pénzt kiszedni a párodból, inkább válj önállóvá, és legyél képes eltartani önmagadat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Be kell látnod, hogy megfelelő törvények nélkül nincs tartós kapcsolat, de ha vannak bizonyos szabályok, a munkahelyeden is kevesebb a súrlódás.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a helyzet úgy kívánja, szakíts meg egy terhes barátságot vagy munkahelyi kapcsolatot, de ne sajnáld magad egy elszenvedett sérelem vagy elutasítás miatt.

Ez is érdekelhet

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

A legfinomabb barhesz, amit valaha kóstoltál - Készítsd el az ünnepekre

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett