Ma nem ülhetsz egész nap a szobában - Egymondatos horoszkóp: február 18.

2021.február.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Nap délelőtt belép a Halak jegyébe, ahol képzeletünkkel és hitünkkel az elképzelhetetlent is valósággá változtathatjuk, ráadásul a gyengébbeket is gyámolíthatjuk. A Bikában haladó Hold és a Vízöntő-Jupiter barátságtalan quadrát fényszöge tehet arról, hogy a nők a nap első felében költekezővé, követelőzővé és birtoklóvá válnak, a változások ellen is tiltakoznak, amit egyetlen pasi sem visel el hosszú távon. A Hold később már kedvez az értékálló holmik és luxuscikkek vásárlásának, de állj ellen az édességek formájában jelentkező kísértéseknek. A Hold és a Neptunusz kapcsolatának befolyására gondoskodásodat este a családod vagy egy olyan pasi díjazza, aki biztonságot nyújtó "földanyára" és biztos támaszra vágyik, aki a testi élvezeteket is képes díjazni.

Ma nem ülhetsz egész nap a szobában - Egymondatos horoszkóp: február 18.
Fotó: Getty Images/Montázs: Szeiler Kíra

Kos (03. 21-04. 20.) Aki biztonságra vágyik, annak különösen fontos kézben tartani mindent, ami hatással van az életére, tehát a pénzügyek ma semmiképp sem kerülhetők meg.

Bika (04. 21-05. 20.) Barátnőd, aki ért egy kicsit a jövendöléshez, szerelmet lát, jóvágású pasit, akinek bőven van mit a tejbe aprítania, de a szerelem szerencsére nem pénz kérdése.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne hidd, hogy az egész világ visszaél a segítőkészségeddel, hiszen az élet kölcsönös adok-kapokból áll – néha neked kell többet adnod, mint amennyit kapsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Egyik oldalon sikert aratsz, más részről csak a gondjaid gyarapodnak, de ma a család és a barátok jelentik azt a központot, amelyek köré az életedet felépítheted.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkádban, párkapcsolatodban válaszút elé érhetsz, de ha nem tudod, merre és hogyan tovább, kár elbizonytalanodnod: megérzéseid nem hagynak cserben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Rég volt már rá alkalmad, hogy örömeidet, bánataidat megoszthasd valakivel, de ne csak te öntsd ki a szívedet, kérdezz rá barátnőd vagy partnered érzelmeire is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jó, ha gondolsz a pénzre, de még jobb, ha nem csak érdekből ragaszkodsz valakihez: kötöttségek nélküli szeretőtől, ügyféltől lehetőleg ne várj túl sokat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A legutóbbi időben sok csalódás ért, ezért ne hagyd, hogy a családodtól vagy a párodtól kapott elvárások befolyásolják a pénzhez való viszonyodat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a reklámszakmában is van támogatód, akivel délelőtt lesz tárgyalásod, érkezz felkészülten, de ne a ruháddal, hanem az eszeddel próbáld lenyűgözni.

Bak (12. 22-01. 20.) A pénz számodra szabadságot jelent ahhoz, hogy azt tehesd, amit akarsz, kedvesed viszont bebizonyítja neked, hogy az életben fontosabb dolgok is vannak a pénznél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem ülhetsz egész nap a szobában, de ha nincs sok dolgod, rögtön azt hiszed, unatkoznod kell, pedig ha biztonságos fészekre vágysz, lenne mivel foglalkoznod.

Halak (02. 20-03. 20.) Délelőtt ne engedj főnököd nógatásának, de az esti órákban elragadó, együtt érző éneddel és egy gyertyafényes vacsorával kísértésbe viheted a párodat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője