Ma nő az önbizalmad, vezető szerepet kaphatsz - Egymondatos horoszkóp: január 29. péntek

2021.január.29.

A Nap és a Jupiter együttállása a Vízöntőben felerősíti függetlenségi igényedet, szomjazol az újdonságokra, ezért nem vagy hajlandó unalmas, egyhangú projektekkel foglalkozni. Kedvező lehetőséged nyílik hálózatépítésre, csoporttevékenységre, talán egy különleges kapcsolat is boldogítja életedet, de az sem kizárt, hogy barátok, protektorok tolják a szekeredet. Fogékony vagy az új trendekre, nem érdekelnek a címek és a rangok, a szokások hidegen hagynak s valószínű, hogy a legkülönbözőbb társadalmi osztályokhoz tartozó személyekkel ápolsz kapcsolatokat. Mindegy, hogy mivel foglalkozol, keress egy közösséget vagy vibráló kísérleti teret, ahol jelenléted, korodat megelőző elképzeléseid új és eredeti színfoltot jelentenek.

Ma nő az önbizalmad, vezető szerepet kaphatsz - Egymondatos horoszkóp: január 29. péntek
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour/Babos Kitti

Kos (03. 21-04. 20.) Barátság szerelemmé érik, támogatók hada áll melletted, ezért úgy gondolj társasági életedre, mint egy gazdag és pompás lehetőségekben bővelkedő miliőre.

Bika (04. 21-05. 20.) Fizetésemelés, előléptetés, nyereséges családi vállalkozás vagy elismerés a főnöködtől – minden lehetséges, de akár egy új szakmának is nekivághatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai csillagállás elősegíti a sikeres vizsgákat és a kedvező jogi döntéseket, de az sem kizárt, hogy külföldi pasid fejében megfordul a házasság gondolata.

Rák (06. 22-07. 22.) Még sikeres üzletasszonyként is titkon olyan társra vágysz, aki el tud tartani, minél sikeresebb vagy, annál nagyobbak az igényeid, amikor a hercegedet keresed.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy ezt is megérted, amire egyetlen más nő sem lett volna képes: megpuhítasz egy meggyőződéses agglegényt, ideális hitvest, apát faragsz belőle.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ez az időszak ideális másodállást ígér, ráadásul egyik kollégáddal is eredményesen próbálkozol, akinek eddig esze ágában sem volt megállapodni egy nő mellett.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Beindíthatsz egy kreatív projektet, de ha egyik barátod vagy internetes ismerősöd feltűnően érdeklődik irántad, igyekezz megkönnyíteni a dolgát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy kis családi segítséggel házat vásárolhatsz, irodát bérelhetsz – talán ki sem látszol a munkából, de otthon végezhető tevékenységed szépen hoz a konyhára.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pompás időszak ez azoknak a Nyilasoknak, akik szeretnék megszerezni a diplomát, de a tévében is szerepelhetsz vagy újságokban publikálhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Idén szorosabbra kell húzni a nadrágszíjat, de mivel ma a szerencsés Jupiter a bevételeidet és üzleti vállalkozásodat támogatja, addig üsd a vasat, amíg meleg.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nő az önbizalmad, vezető szerepet kaphatsz egy szervezetben, de ami házassági tervedet illeti, szükséged lehet egy utolsó lökésre ahhoz, hogy dönteni tudj.

Halak (02. 20-03. 20.) A kulisszák mögötti tevékenységedből hasznod származik, de ha nem teljesülnek titkos vágyaid, az azt jelzi, hogy túlságosan alárendeled magad másoknak.

Ez is érdekelhet

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk, pedig van, aki nem nemesi családból származik

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk, pedig van, aki nem nemesi családból származik

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai