Ma nyughatatlan leszel - Egymondatos horoszkóp - október 17. csütörtök

2019.október.17.

A Hold ma az Ikrek jegyében jár: ma képtelen vagy egy helyben ülni, folyton mozgásban kell lenned, kora reggeltől késő estig, mindig el kell foglalnod magad. Elintézheted az elmaradt leveleket és telefonokat, aztán menj ki a szabadba, szellőztesd ki a tüdődet. A Hold az esti órákban harmonikus fényszögbe kerül a Mérleg-Marssal: jókedvű vagy és nyitott, kedvező időszak barátságok ápolására, üzleti utakra, és egy könnyed csevegés most mindennél többet ér. A pároddal most érdemes közös terveket alkotni, kapcsolatotokat sok humor jellemzi.

Kos (03. 21-04. 20.) Egy házassági vagy rokoni vita során az a legbölcsebb stratégia, ha mindkettőtök javát szem előtt tartod; egy szóváltás este kibéküléssel végződik.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy jól fizető különmunka nincs ellenedre, de ha együtt kell dolgoznod egy rámenős fazonnal, akkor törődj bele, hogy nem választhatod meg munkatársaidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A szellemi munka után keresd fel az edzőtermet, talán egy kockahasú idegen is bevetődik az életébe, hiszen a szerelem nem hiányozhat az esti programodból.

Rák (06. 22-07. 22.) Semmi nem úgy sikerül, ahogyan szeretnéd, csupa olyasmit kell tenned, amitől borsódzik a hátad, de az is lehet, hogy váratlan, nem túlságosan kedves látogatót kapsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha baráti körben töltöd a napot, semmin ne lepődj meg: izgalmas kapcsolatok szövődnek ezen az összejövetelen, postaládádban pedig szerelmes üzenet lapul.

Ez az 5 csillagjegy zseniális a konyhában

Ez az 5 csillagjegy zseniális a konyhában

Szűz (08. 24-09. 23.) Kereskedők ma csinos haszonra tehetnek szert, munkádat bevételed gyarapítása motiválja, de a munkahelyeden vajon miről tudsz olyan hosszan fecsegni?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Frissítsd fel a szakmai önéletrajzodat, tanulmányozd a külföldi álláshirdetéseket és szerezz be minél több információt az elhelyezkedési lehetőségektől.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A pénzügyi veszteség vagy melléfogás forrása visszavezethető a protekciótól való félelmedre – arra, hogy nem mersz munkát, támogatást és segítséget kérni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma állandóan szól a telefonod, különböző helyekre hívnak, szerelmi téren is kihívások várnak, elsősorban, ha szingli vagy, de új ismerősöddel legyél őszinte.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkáddal kapcsolatban magas elvárásaid vannak, de néha meg kell alkudnod, tedd alacsonyabbra a mércét, és meglátod, menyivel elviselhetőbb lesz az élet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Külföldi tanulmányútra indulhatsz, előszeretettel jársz hódítani szanaszét a világban, a könnyen fellobbanó Vízöntőket pedig váratlanul rabul ejti a szerelem.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne hallgass rokonaidra, amikor azt sulykolják beléd: legyél házias, odaadó, szexis, vezesd jól a háztartást – különben valaki elhappolja a pasidat az orrod elől.

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt