Ma nyugodt és békés napod lehet - Egymondatos horoszkóp - november 1. péntek

2019.november.1.

A Hold ma már a Bak jegyében jár: a nap első felében az Uránusszal, este pedig a Skorpió-Nappal zár be harmonikus fényszöget. A Bika-Uránusz azt sugallja, hogy néha nem árt megtörni a hagyományokat, és új módszerekkel kísérletezni. Befolyásos állást szerezhetsz, de Mindszentek napján gyújts annyi gyertyát, ahány halottja van a családodnak. Nem árt tudni, hogy ma tilos a varrás, takarítás, élelmiszer télire való eltevése. Mivel a Vénusz a mai napon belép a Nyilas jegyébe, a hónap végéig utazgass, külföldön ugyanis érzelmileg sokkal nyitottabb leszel az ismerkedésre, azt viszont nem hagyod, hogy bárki is magához láncoljon.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha többet akarsz keresni, hajts anyagi hasznot a vállalatodnak, igyekezz elnyerni felettesed vagy egy tőkebefektető bizalmát, de hiba lenne visszaélni a rangoddal.

Bika (04. 21-05. 20.) Fedezd fel különleges, egyéni adottságaidat fejleszd őket tovább, hiszen ez a tőkéd a munka világában, de egy váratlan lehetőséget se hagyj kihasználatlanul.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma semmilyen költséget se sajnálj, de számítsd ki, mennyibe kerül egy új vevő megszerzése, és ez mekkora hasznot hoz, a szex pedig feledteti az üzleti gondokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha képes vagy rávenni a párodat vagy egyik barátodat arra, hogy azt tegye, amit akarsz, akkor már nincs is másra szükséged: akár közös vállalkozás is lehet belőle.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma nem dolgozol fölöslegesen, ám ha abban reménykedsz, hogy végre sikerül az ujjad köré csavarni a főnököt, azért ne igyál előre a medve bőrére.

Ez a 6 csillagjegy változik a legtöbbet élete során

Ez a 6 csillagjegy változik a legtöbbet élete során

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel az egyhangúság megölheti a szerelmet, a mai napon az a helyes, ha újításokkal, változtatásokkal próbálkozol - merj változtatni megrögzött szokásaidon!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne tüsténkedj fakanállal a konyhában, amikor a mai nap kiválóan alkalmas a fölösleges lomok kiselejtezésére, a spontán szex pedig emeli a hőfokot az ágyban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem biztos, hogy ura tudsz maradni az érzéseidnek, amikor eljön az a pillanat, hogy annyira vágysz egy különc pasira, hogy az már túlmegy józan eszed határain.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha megélénkült a kereslet üzleti szolgáltatásod iránt, terjeszd el, hogy jól megy az üzlet: hirtelen elhatározásaid ma kivételesen szerencsét és bevételt hozhatnak.

Bak (12. 22-01. 20.) A párod vagy üzletfeled azt hiszi, hogy a munkádon kívül nincs más szenvedélyed, ám ha azt akarod, hogy letépje rólad a ruhát, parádézz szegecses bőrdzsekiben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Eleged van az állandó készenlétből és alkalmazkodásból – az egyhangúságon csak egy váratlan látogató betoppanása tud valamelyest változtatni.

Halak (02. 20-03. 20.) Lepd meg a párodat vagy egyik barátodat: találj ki apró dolgokat, melyekkel örömet szerezhetsz neki, és éreztesd vele, milyen különleges a számodra!

Ez is érdekelhet

Dobj el mindent: Demi Moore és Bruce Willis újra együtt!

Dobj el mindent: Demi Moore és Bruce Willis újra együtt!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói