Ma örülj annak, hogy biztonságos, kényelmes otthonod van- Egymondatos hororszkóp: Május 14.

2018.május.14.

Mivel a Bika jegyében lévő Hold ma barátságos fényszöget zár be a Szaturnusszal és a Neptunusszal, hidd el, nem fogsz rosszul járni. Talán felemelik a fizetésedet, vagy megpróbálsz bensőségesebb viszonnyá alakítani egy szakmai vagy üzleti kapcsolatot. Persze azon is gondolkozhatsz, hogy hol akarsz a pároddal vacsorázni. Lehet valami egészen drága hely is – most megengedheted magadnak. Alkalmas az idő ruhatárad átnézésére, a divatjamúlt darabok kiselejtezésére, üzleti vállalkozás megindítására, este viszont egy érzéki masszázs különösen élvezetes lenne.

Ma örülj annak, hogy biztonságos, kényelmes otthonod van- Egymondatos hororszkóp: Május 14.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Biztonságodat elnyerheted egy szilárd állással, de tudnod kell, hogy ami téged motivál anyagilag, az motiválja főnökeidet is, hiszen ők is növelni akarják bevételeiket.

Bika (04. 21-05. 20.) Az értékes tárgyak birtoklása ma fokozza elégedettségedet és biztonságérzetedet, de megfelelő szaktudásra is szükséged van szükségleteid kielégítéséhez.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valaki megkörnyékez, hogy kölcsönkérjen, mondj nemet, ám ha valamilyen oknál fogva te szenvedsz veszteséget, biztosításod megvédhet aggodalmaidtól.

Rák (06. 22-07. 22.) Mai napod a partnered és barátaid igényeinek kielégítése körül forog, de ha elégedetlen vagy a pároddal, némi érzelmi támogatásra lehet szükséged a barátnőidtől.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha csupán a kötelező rutinfeladatokat hajtod végre, ha nem mutatsz különösebb érdeklődést a céged helyzete iránt – nem jogos az előléptetés iránti igényed.

Szűz (08. 24-09. 23.) Bár partnered néhány tulajdonságát kifejezetten ellenszenvesnek találod, a mai közös utazás során mégis minden tekintetben azt nyújtja, amit elvársz tőle.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai napra többféle kozmetikai kezelés is javasolt, de figyelj oda, amikor az otthonodra felvett kölcsön banki kamatairól döntesz, s kíméld a hangszálaidat!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma minden feltétel adott ahhoz, hogy megoszd az életedet a pároddal, de ha nem akarsz vacsora után kimerült lenni, maradj a gyökeres zöldségeknél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Bár farkaséhes vagy, mégis ügyelj arra, hogy mennyit eszel, de mivel a Bika-Hold miatt annak sem vagy híve, hogy éhes maradj, találd meg az arany középutat.

Bak (12. 22-01. 20.) Nincsenek romantikus hajlamaid, általában csak az üzlet érdekel, de ma megreped a civilizáció máza, és teljesen átadod magad partnered érzéki kényeztetésének.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma örülj annak, hogy biztonságos, kényelmes otthonod van, ahol senki sem utasítgat, hogy tedd el levetett gönceidet, főzz vacsorát, vagy vidd le a szemetet.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy kellemes kiruccanás, vagy akár egy ínyenc vacsora is elég lehet a vágy feltüzelésére egy olyan párnak, akik érzelmileg és szexuálisan is összhangban vannak.

Ez is érdekelhet

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Vissza lehet szerezni az elveszett szerelmet?

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.