Ma összpontosíts a családodra - Egymondatos horoszkóp: május 5. vasárnap

2019.május.5.

Újhold a Bikában – harmonikus fényszögben a Neptunusszal, a Szaturnusszal és a Plútóval! Május első vasárnapján már nyílik az orgona, a tulipán és a gyöngyvirág, s valahányszor virágot látsz, anyukád jusson eszedbe. Nem lehet véletlen, hogy egész népek szinte vallásos áhítattal tisztelik ma az anyákat, hiszen a táplálékot és biztonságot nyújtó anya fogalma, amelyhez a védelmet jelentő otthon is társul, sokkal több önmagánál: magában foglalja az anyaföld képzetét is. Nőiességed kiteljesedését ma anyaként élheted meg. A Mars és a Jupiter szembenállása viszont óva int a kockázatoktól, és lehetőleg elkötelezettségfóbiás párodra se akarj rátelepedni.

Ma összpontosíts a családodra - Egymondatos horoszkóp: május 5. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Anyák napján ne sajnáld magadtól és családodtól azokat az élvezeteket, amelyeket dagadó pénztárcával lehet elérni, de tartsd be a közlekedési szabályokat!

Bika (04. 21-05. 20.) Anyukád még felnőtt korodban is "kislányomnak" szólít téged, és bármi kellemetlen esemény történjék is veled, ő az marad, akire minden bajodban számíthatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az anyukád az, akihez visszatérhetsz, tőle akkor sem kell bocsánatot kérned, ha igazságtalan vagy vele szemben, de párkapcsolatodban nem enyhül a légkör.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel barátok és támogatók állnak a hátad mögött, biztonságban érzed magad, de elfojtott haragod, indulatod betegségek, viták, balesetek kiváltó oka lehet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel szeretet és gondoskodás formájában az édesanyádtól kapod az egész életre szóló útravalót, kedveskedj neki néhány szál virággal, csak a vitákat kerüld!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szabadságot veszel ki, vakációdon kellemes élményekkel gazdagodhatsz, de ne hagyd, hogy a szakmai és otthoni teendők összecsapjanak a fejed fölött.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha anyagilag a magad ura akarsz lenni, ügyesen felhasználhatod kapcsolataidat az üzleti életben, de heveskedéssel nem lehet vitát érdemben eldönteni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha figyelemmel tekintesz azokra, akik fontosak számodra, akkor ők sem zárkóznak el attól, hogy együttműködjenek veled, csak a kaszinót kerüld el nagy ívben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Manapság is pasira van szükséged ahhoz, hogy anya legyél, de a házasság távoli cél lehet; ma anyagi kényszerűségből se vállalj el rangon aluli feladatot.

Bak (12. 22-01. 20.) Partnereddel, szeretőddel közös vállalkozást hozhatsz létre, de ha túlhajszolod magad, nem marad energiád, hogy anyák napján a családra összpontosíts.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha családi körben ünneplitek meg az anyák napját, a párod felajánlkozik, szívesen veled tartana, ha közeli rokonságodnak nincs ellene kifogása.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma olyan személlyel futhatsz össze, akiből leendő munkatárs vagy szerelmi partner válhat, viszont hamar dühbe gurulsz, amikor az akaratod nem érvényesül

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?