Ma óvakodj attól, hogy föladd kívánságaidat mások kedvéért - Egymondatos horoszkóp: január 31. vasárnap

2021.január.31.

A Hold ma is a Szűz jegyében halad, de a retrográd Vízöntő-Merkúr miatt kommunikációs problémák léphetnek fel. Igényünk van a tiszta, rendezett környezetre, ami nagyon örvendetes, hiszen van egy mondás, miszerint a rend a lelke mindennek. Az evőeszközök kerüljenek az evőeszköz - fiókba, a leszakadt gombokat varrd fel – mindez könnyen elvégezhető. De vannak bonyolultabb területek is, amelyeket meg kell szervezni a káosz megelőzése érdekében. Az iratokat is logikus módon kell rendezni, különben később lehetetlen lesz újból megtalálni őket. Ma vigyázz az egészségedre! A friss gyümölcsöknek és zöldségeknek bőségesen rendelkezésre kell állniuk, a nehezen emészthető fogásokat viszont ajánlatos kihagyni. Ebédidőtől kezdve azonban lassítani kell. Jön a Hold-Neptunusz-szembenállás, ami kimerültséget okoz és szükségessé teszi a kikapcsolódást. Itt az ideje, hogy elnyújtózz a kanapén és egy ideális világról álmodozz. Ha van olyan film, amely balzsam a lelked számára, nézd meg újra!

Ma óvakodj attól, hogy föladd kívánságaidat mások kedvéért - Egymondatos horoszkóp: január 31. vasárnap
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour/Babos Kitti

Kos (03. 21-04. 20.) Ha munkával töltöd a napot, azért saját magadra is legyen időd, de este csak a templomban szabad hinni, ne bízz meg vakon rokonban, ne vállalj el feketemunkát.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem vagy prűd, eljársz ide-oda a pasiddal, de az egyéjszakás kalandokat nem kedveled, ám ha a barátnőd felöntött a garatra, mentőangyalként lépsz színre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha arra vársz, hogy otthoni feladatodnak eleget tegyél, mielőtt magaddal foglalkoznál, akkor ez nem történik meg, de szüleidnek segítségre lehet szükségük.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma óvakodj attól, hogy föladd kívánságaidat mások kedvéért, de juttass magadnak is abból a gondoskodásból, amivel családodat és környezetedet elhalmozod!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha társas vállalkozásod csak veszteséget termel, nyomozd ki, mi lehet ennek az oka; csinálj jobb forgalmat, mert ha nincs nyereség, akkor tönkrementek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nagytakarítást csinálsz, lehet, hogy a párodat, aki mindenben az ellentéted, állandó körülötte a káosz, szabályosan kidobod a házból, hogy ne zavarhasson.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma mindenki számíthat rád, csak a saját szükségleteid szorulnak a háttérbe, de ha hibát követsz el, ne rágódj többet rajta, mint amennyit az egész megér.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Legyél együtt a barátnőiddel, de ne titkolózz, és a párodhoz akkor se legyél hűtlen, ha este abban a tévhitben élsz, hogy esetleg kihasznált vagy cserbenhagyott.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szívesen gondoskodsz a családról és szeretteidről – nekik csak annyi a dolguk, hogy értékeljék, de miért kell mindig minden apróságból nagy ügyet csinálnod?

Bak (12. 22-01. 20.) Ha az egyetemen vagy utazás közben sikerült megszerezned egy értékes trófeát, nem vagy köteles mindenről beszámolni másoknak, de a pároddal legyél őszinte.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nem tudsz megszabadulni az adósságodtól, ha sokat költesz nem megfelelő dolgokra, egy ellenőrzésre van szükséged, hogy tudd, mit csinálsz a pénzeddel.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pasidról, aki jól megszervezett életet él, vagy a gyerekedről van szó, képtelen vagy megőrizni tárgyilagosságodat, de legalább a lejárt gyógyszereidet dobd ki.

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról