Ma párkapcsolatodat is felfrissítheted egy őrült programmal- Egymondatos horoszkóp - szeptember 28. péntek

2018.szeptember.27.

A Mérleg-Nap és a Vízöntő-Mars barátságos rezgései segítenek alkalmazkodnod az emberekhez és azokhoz a helyzetekhez, melyekkel dolgod van. Ma könnyen elnyerheted partnered és barátaid együttműködését, és nem tévedsz, ha azt hiszed, hogy kölcsönös az érdeklődés egy megszokáshoz és hagyományokhoz nem ragaszkodó, független pasival.

Ma párkapcsolatodat is felfrissítheted egy őrült programmal- Egymondatos horoszkóp - szeptember 28. péntek
Fotó: gihpy

Párkapcsolatodat felfrissítheted egy őrült programmal, összeköttetéseid pedig hozzásegíthetnek céljaid eléréséhez. Megbánnád, ha kihagynál egy összejövetelt vagy kulturális programot, ahol érdekes emberekkel találkozhatsz.

Kos (03. 21-04. 20.)
Nem azért akarsz összeházasodni a pároddal, mert a barátaid felháborító módon beleütötték az orrukat a kettőtök életébe, de el kell ismerned, hogy sikerült a tervük.

Bika (04. 21-05. 20.) Senki sem fogja helyetted erőltetni, hogy a munkahelyeden megkapd a jól kiérdemelt elismerést, ám ha majd' felemészt a becsvágy, magasabb pozícióba kerülhetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha szeretsz sportolni vagy utazgatni, ma minden fej megfordul utánad, de a sport és az idegen tájak felfedezése iránti vonzalmadat is bevetheted ismerkedéskor.

Rák (06. 22-07. 22.) Amikor pénzügyi témák kerülnek terítékre, családi konfliktus törhet ki; talán nem akarsz lefeküdni a főnökkel, de hát mit tegyél, ha a tested és az érdeked mást akar?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mintha valami különleges érzékkel megszimatolnád, hogy mikor és hol érdemes jelen lenned, de a pasid talán soha nem viselkedett ennyire lehetetlenül veled.

Szűz (08. 24-09. 23.) Leendő munkaadódnak nem az a fontos, hogy munkára és pénzre van szükséged - csak akkor vesz fel, ha kielégíted az általa támasztott magas követelményeket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kedvesed, aki szenvedélyes és heves, s eszébe sem jut gyengédnek lenni, intellektuálisan is inspirál, és az izgalom hamar lángra gyújtja benned a szenvedélyt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Féltő gonddal óvod önállóságodat, saját elképzeléseid szerint végzed a munkádat, elvégre nem élheted le úgy az életedet, hogy mindig a főnök kedvét keresed.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jól érzed magad, élvezed a párod dögös sportkocsijának vezetését, és abban sincs semmi rossz, ha azt akarod, az a pasi, aki a társad lesz, legyen társasági ember.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nem tudod kivonni magad az alól a hatás alól, amit egy sok pénzzel járó állásajánlat gyakorol rád, biztosan tudod, mit kell tenned, hogy még több pénzed legyen.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)
Eredeti világlátásodnak hála, mind a technika, mind a pasifogás tekintetében tisztában vagy a legújabb trendekkel, ma mégis legfőbb erogén zónád az agyad.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy üzleti ajánlattal és a szexszel kapcsolatban legyél sokkal rámenősebb, de ma még a párod vagy munkáltatód pénzeszsákjának a száját is megoldhatod.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet