Ma párra találhatsz - Egymondatos horoszkóp - július 22. vasárnap

2018.július.22.

Ha még nincs komolyabb kapcsolatod, ne szalaszd el a Vénusz és a Jupiter által kínált lehetőséget! Szórakozz, utazgass, ebben az időszakban ugyanis rábukkanhatsz álmaid partnerére. Ám ha szoros partnerkapcsolatra vágysz, ne sürgesd a dolgokat, adj elegendő időt a pasidnak. Ha saját üzletet szeretnél, most könnyen kaphatsz kölcsönt vagy akár a boltra is összeszedheted a pénzt. Kitűnő ízlésednek és jó modorodnak köszönhetően könnyen megkedvelteted magad üzletfeleiddel vagy olyan emberekkel, akik segíthetnek anyagi terveidet megvalósítani. Kereskedők, divattervezők, művészek és műgyűjtők számára szerencsés fordulatot ígér a mai nap.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha elmész szórakozni, olyan jómódú pasit választhatsz kísérőül, aki szerencséjének tartja, hogy elvihet vacsorázni, de a csemegét már az ágyban tálalja fel neked.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Díszítsd az otthonodat, vegyél értékes tárgyakat a lakásba, és fejezd ki örök háládat a párodnak, amiért egy hosszabb szünet után testhez álló munkához juttathat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha rajtad és a párodon múlik, mindent meg fogtok tenni, hogy hamarosan gyereket szülj, hiszen sokkal többet jelentetek egymás számára egy vonzó testnél.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma úgy érezheted, más a szex, meg más együtt élni és szeretni egymást, de ne azért verd nagyobb kiadásokba magad, hogy szeretteid felnézzenek rád.

Belőlük lesz a legjobb apa a horoszkóp szerint

Belőlük lesz a legjobb apa a horoszkóp szerint

Szűz (08. 24-09. 23.) Sosem hitted volna, hogy az írás vagy a művészi tevékenység ilyen sikeres vállalkozás, ám ha belevágsz, partnered természetesen erejéhez képest támogatni fog.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jól vigyázz, történjék bármi, el ne packázd a ma fölajánlott munkát vagy üzletet, mert nem valószínű, hogy mostanában még egy ilyen pompás lehetőséget kapsz!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha kedvence lettél a nagyvilági üzleti köröknek, és a sors is mindennel elhalmoz, akkor a párodat is győzd meg, hogy vele akarod leélni egész életedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ajánlatos jóban lenni támogatóiddal, akik rövid idő alatt nagyon sokra vitték, adózz csodálattal vitathatatlan sikereiknek, de óvakodj a mézes-mázos hízelgőktől.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha eddig csak a munkádnak éltél, de most nyaralásra is futja az idődből, saját bőrödön tapasztalhatod, hogy van olyan hely, ahol még az égből is pasik potyognak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szép és jó, ha saját karriert csináltál, a legjobb mégis, amit ebben az időszakban kaphatsz, egy jómódú partner vagy egy gazdag család, amelyre támaszkodhatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha éppen a pároddal nyaralsz, sikerül túltennetek magatokat a mindennapi problémákon, szabadságotok pedig egy boldogabb közös jövő kezdete lehet.

Ez is érdekelhet

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját