Ma próbáld meg helyreállítani belső egyensúlyodat - Egymondatos horoszkóp - július 29. hétfő

2019.július.29.

A nap első fele az Ikrekben lévő Hold ösztönzésére leginkább szellemi tevékenységekre alkalmas, és minél változatosabb a tevékenységed, annál nagyobb a lelkesedésed. Valóra válthatod elképzeléseidet, ha arra koncentrálsz, amit éppen csinálsz, és nem azzal foglalkozol, hogy mi mindent csinálnál ehelyett. A nap második felében, amikor a Hold már a Rák jegyében halad, a biztonságot keresed. Az otthonod, a meleg családi fészek, a családod, a védelmező és gondoskodó anyai szeretet hátterével szentély lehet számodra.

Ma próbáld meg helyreállítani belső egyensúlyodat - Egymondatos horoszkóp - július 29. hétfő
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Délelőtt érdemes egyszerre több projektet futtatnod: találd meg azt a munkát, amelyben az ötleteidet valóra válthatod, de munka után már végezd el a házimunkát.

Bika (04. 21-05. 20.) A friss levegő segít rendszerezni a gondolatait, de a nap első fele bevásárlásra is alkalmas, az esti családi összejövetelt viszont helyezd át a saját otthonodba.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Erősítsd meg a vállizmaidat, vagy vizsgáld meg, melyik adottságod nincs kellően kibontakoztatva, de az üzleti megbeszéléseden mellőzd a pikírt megjegyzéseket.

Rák (06. 22-07. 22.) A nap első felében kár lenne belemenned egy vitába, de ha a párod olyan asszonykára vágyik, aki otthon ül, süt-főz, egészen biztos, hogy megsimogatja a buksidat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Délelőtt szentelj időt a barátnődre, ha már egyszer találkozót beszéltetek meg, de a nap második felében próbáld meg helyreállítani belső egyensúlyodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nyitott vagy az új információkra, de az információbőség korában csak úgy boldogulhatsz, ha kiszűrsz mindent, ami fölösleges, és így a lényegre összpontosíthatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mobil jó találmány, főleg arra találták ki, hogy bárhol elérhető legyél, ám ha még későn is dolgozol, inkább csak kerülgeted, semmint ellátod feladataidat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kerüld a kockázatokat, mert az Ikrek-Holdra délelőtt nem éppen az anyagi megfontoltság jellemző: a szerencse ma ahhoz szegődik, akinek úgyis fut a szekere.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szellemességed az a háló, amibe beleakadnak a másik nem képviselői, de ma alighanem titkos tartalékaidhoz kell nyúlnod, ha lépést akarsz tartani az árakkal.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha ülőmunkát végzel, mozognod kell, hogy érezd, tested is van, nem csak agyad, ám ahol sikeres lehetsz, ahol nem ütközöl ellenállásba, az az érzelmek nyelve.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a nyaralók boldog táborát szaporítod, ne törődj a világ gondjaival, csak a jelen örömeivel, ha viszont dolgozol, munka után ülj be egy kisvendéglőbe.

Halak (02. 20-03. 20.) Délelőtt beszélj egyenesen és gondold meg, mit küldesz el a pasidnak e-mailen, de este, amikor már működnek az érzelmeid, hagyd magadat kényeztetni.

Ez is érdekelhet

Scarlett Johansson felvette az év legfényesebb és legszexibb ruháját

Scarlett Johansson felvette az év legfényesebb és legszexibb ruháját

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet