Ma próbálj ki egy új edzésmódszert! - Egymondatos horoszkóp - május 11. péntek

2018.május.10.

A nap első felében a Halakban járó Hold jóindulatú fényszög-kapcsolata a Bak-Marssal megvéd sok olyan érzelmi csalódástól, amellyel egyébként nehezen tudnál megbirkózni. Ha segíteni szeretnél, a kitartó Bak-rezgéseknek köszönhetően meg is valósíthatod ezt. Ha szociális támogatásra van szükséged, lehetőleg délelőtt nyújtsd be kérvényedet. Délután, amikor a Hold már a harcias Kos jegyében folytatja útját, felforrósodik a hangulat, ezért óvakodj attól, hogy vágyaidat erőszakkal érvényesítsd. Érdemes kipróbálnod egy új edzésmódszert, viszont tartsd észben, hogy teljesítménykényszer fejfájást okozhat.

Ma próbálj ki egy új edzésmódszert! - Egymondatos horoszkóp - május 11. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Nincs szükséged arra, hogy lihegve erőlködj főnököd, ügyfeled vagy megbízód kedvében jármi, este viszont békétlenkedés helyett vigyél színt családod életébe.

Bika (04. 21-05. 20.) Szívesen segítesz a barátnődnek, de ne hidd, hogy jobban magadhoz kötheted, ha támogatást nyújtasz neki, este ugyanis kimerít a másokról való gondoskodás.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mielőtt bármilyen csábító üzleti ajánlatot elfogadnál, hallgasd meg barátaid tanácsát, kérd ki környezeted véleményét, de ne hagyd, hogy helyetted döntsenek!

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nem érted meg, mennyire fontos a társadat szeretettel táplálni, vagy magára hagyod őt, vagy – hiába – arról próbálod meggyőzni, hogy dolgozzék kevesebbet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma az a fő, hogy a napi kiadásaidhoz szükséges pénzt egyensúlyba hozd a megtakarításaiddal, de olyan munkát találhatsz, amely biztosítja a megélhetésedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szívügyekben ma szokottnál is engedékenyebb vagy, de ha azt mondtad a párodnak, hogy üzleti ebédre mész, akkor lehetőleg ne pásztorórát tervezz a szeretőddel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma arra törekszel, hogy kiérdemeld a szeretetet, nem pedig arra, hogy kifejezd, mire van szükséged, ám a nap második felében veszélyes a párod útját keresztezned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ami kikívánkozik belőled, azt megmondod, még ha fölbosszantod is vele munkatársaidat, de ugyanúgy gondoskodhatsz, a párodról, ahogyan ő gondoskodik rólad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénzügyekben hasznosíthatod remek megérzéseidet, kedvesed ma nem kihasználni akar, hanem szeretni: nem fog tőled olyat kívánni, amit nem adnál önként.

Bak (12. 22-01. 20.)
Bebizonyíthatod a párodnak, hogy néha elég csapongó a képzeleted, de fogékony vagy hozzátartozóid igényei iránt, még ha sokszor talán érzéketlennek tűnsz is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne hagyj ki egy előnyös üzleti ajánlatot, és ha arra használod a pénzedet, hogy több időt tölts el szeretteiddel, akkor a pénz jó hatású a családi kapcsolataidra.

Halak (02. 20-03. 20.) Alkotóerőd mind a szerelemben, mind valamely művészeti ágban kifejezésre juthat, anyagi ügyeidet viszont nagyvonalúan kezeled, kifolyik a kezedből a pénz.

Ez is érdekelhet

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk