Ma ráérzel kedvesed és szeretteid titkos vágyaira - Egymondatos horoszkóp: December 6.

2020.december.6.

A Skorpió-Vénusz és a Halak-Neptunusz harmonikus fényszöge segít a Mikulásnak, hogy minden álmodat valóra váltsa. Ha hiszel benne, akkor még a lelki társad is felbukkanhat. Ma ráérzel kedvesed és szeretteid titkos vágyaira, de neked is gyengédségben és odaadásban lesz részed. A szerelmesek csodálatos, romantikus napot élnek át, de akkor is boldognak érzed magad, ha jótékonykodhatsz és vigaszt nyújthatsz a rászorulóknak. Ez a fényszög kedvez a kreativitásnak, a művészetek gyakorlásának és élvezetének, és nem utolsó sorban a romantikus, ám szexuális töltetű kapcsolatok kialakításának. Zenészek, táncosok, festők különleges inspirált időszakot élnek át. Ellenfeleiddel is kibékülhetsz, a megbocsátás ugyanis könnyen megy, hiszen nevetséges dolog lenne dédelgetni sérelmeidet. A szerelem vezérelte szex is csodálatos dolog, de a lelki tényezők ma fontosabbak lehetnek, mint maga az aktus.

Kos (03. 21-04. 20.) Az odaadás, az önzetlenség több erotikus érzelmet vált ki belőled, mint egy tökéletes szexuális aktus, vonzerőd pedig kapóra jöhet egy üzlet megszerzése során.

Bika (04. 21-05. 20.) Valakit elbűvölhetsz, találkozhatsz a barátaiddal, egy kapcsolat viszont igen sok alkalmazkodást követel, de szívességed, figyelmes önzetlenséged kifizetődik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Művészként sikeres leszel, de nem az a célod, hogy kedvesed és gyermeked azt kapja, amit szeretne, a sok drága kacat helyett, amivel nem tud mit kezdeni?

Rák (06. 22-07. 22.) Élvezed, hogy a pasid mikulásosdit játszik a gyerekkel, erősen működik gondoskodó éned, de neked is jogod van ahhoz, hogy megkapd, amit a legjobban szeretnél.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szívesen hozol áldozatot a családért, hitelügyletet is szerencsésen intézhetsz, de félő, hogy bedőlsz egy szélhámosnak vagy csélcsap szoknyavadásznak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egy csalódás után megtetszett neked a szomszédba költözött dögös fickó vagy üzletember, még rokonaid is mind a kezére játszanak, hogy feleségül vehessen.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Minden csizmácskába sikerült ajándékot venned, kreativitásoddal vagy piackutatással még pénzt is kereshetsz, vásárlás közben pedig összefutsz a Mikulással.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma megtörténhet a csoda: elbűvölheted a Nagy Őt, ha tánclépésben közeledsz felé, egy kis fantáziával pedig igazi Mikulás-napot varázsolhatsz gyermekednek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A családban és barátságaidban az a jó, hogy a szerető rokonok és barátok mindent megértenek, de miért nem lépsz ki egy titkos, felvállalhatatlan viszonyból?

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a Mikulás sorra meghallgatta titkos kívánságaidat, sikerül megnyerned tervednek főnöködet, aki testedet formálható viasszá olvasztja a karjaiban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Átlátsz a szitán, megérzéseid segítenek felmérni a munkahelyi és anyagi kapcsolataid valódi képét: valami készül, s azt is csaknem bizonyosan tudod, hogy mi.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha szeretődnek vagy üzletfelednek el kellett utaznia, romantikus üzenetéből kiderül, hogy nem most láttad utoljára - te pedig hinni kezdesz a Mikulásban.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban