Ma se keresd a konfliktust - Egymondatos horoszkóp - február 9. vasárnap

2020.február.9.

A telihold az Oroszlánban fokozza az érzelmeket és az önbizalmat, de legyél engedékeny és nagylelkű! Ne rivalizálj a pároddal és a környezeteddel - az uralkodásért folytatott küzdelem kimeríthet. Mivel a szíved és a gerinced is kíméletre szorul, óvakodj az extrém sportoktól, de a Hold és a Mars barátságos rezgései azt súgják, hogy a keringésednek csak használ egy kis mozgás. Tarts gyümölcs- vagy zöldségnapot, éld ki szenvedélyedet, de párkapcsolatodban jobb, ha a másikon való uralkodás helyett megpróbálsz kompromisszumot kötni.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem tudod eldönteni, hogy kedvesedet szereted-e jobban, vagy a szabadságodat, és mi ígéretesebb számodra: a közös élet-e, vagy a megszokott önállóságod.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy szakmai (családi) probléma kezelésének csak egyetlen módja van, ha szembenézel vele: minden más csak nem működő kompromisszumok sorozatára vezet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Élénk kapcsolatot folytatsz külföldiekkel, készen állsz újabb tapasztalatok szerzésére, és ha az igazit keresed, az esti órákban indíts közvetlen támadást.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma igyekezz rendbe tenni zilált pénzügyeidet, érvényesítsd jogaidat és anyagi érdekeidet egy kapcsolatban, például házasságodban vagy üzlettársi viszonyodban.

Jön a Hó Hold: a februári telihold végre elhozhatja az egyensúlyt

Jön a Hó Hold: a februári telihold végre elhozhatja az egyensúlyt

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma ne kívánd, hogy minden a te akaratod szerint történjék, legyél társasági lény, ám ha túl magasra állítod a mércét, ebbe a partnered hamar belefárad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne hagyd, hogy kollégáid vagy rokonaid belelássanak a kártyáidba, de legyél képes eldönteni, mit kell tenned egy adott helyzetben: mi a jó vagy mi a rossz neked.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha elmész egy szinglibuliba, találhatsz új barátnőket, akikkel aztán együtt kereshetitek a nagy Őt – iparkodásotok ma biztosan meghozza a gyümölcsét.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Fáradhatatlanul dolgozol, nehogy valaha is vesztesként lásson valaki: főnököd és rokonaid csodálatától érzed azt, hogy értékes vagy, legalábbis egy ideig.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A jó publicitási ötletek ma besétálnak az ajtón, és ha felfedezed, mi mindenre képes egy számítógép vagy az okostelefon, rajongani fogsz ezekért a masinákért.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha szeretnél új ruhát vagy sminkkészletet, vedd meg, de sürgősen ki kell találnod valamit, amivel bővítheted anyagi forrásaidat, mert a helyzet kezd veszélyessé válni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sikerül az egyéniségedhez illő feladatot találnod, s ha a házasság gondolata is közel áll hozzád, minden perccel közelebb kerülsz az igazság pillanatához.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma mindenkinek rád van szüksége, de ha azzal áltatod magad, hogy egy szikrányi regényes érzelem is rejtőzik a pasidban, ma bebizonyítja az ellenkezőjét.

Ez is érdekelhet

Egy kapszula, több adag kávé: új kávétípussal bővítette ki a Nespresso a Vertuo rendszeréhez tartozó kínálatát

Egy kapszula, több adag kávé: új kávétípussal bővítette ki a Nespresso a Vertuo rendszeréhez tartozó kínálatát

Divathírek

Met gála 2021: Ezek a sztárok jól értelmezték az idei tematikát

Met gála 2021: Ezek a sztárok jól értelmezték az idei tematikát

Divat Shoppingtipp

A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted az októberi számot és a GLAMOUR-napok kuponokat

A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted az októberi számot és a GLAMOUR-napok kuponokat