Ma se kritizálj bárkit ok nélkül - Egymondatos horoszkóp - március 11. szombat

2017.március.11.

A Szűzben lévő Hold barátságos fényszöge a Bika-Marssal reggel kedvez az eddigi eredményeid számbavételének és anyagi helyzeted áttekintésének. Ma beleáshatod magad a részletekbe, de ne kritizálj mindenkit ok nélkül. Igyekszel tökéletes munkaerő és háziasszony lenni, és szeretnél értékessé és pótolhatatlanná válni a céged számára. Ám az esti órákban, amikor a Hold szembenállásba kerül a Neptunusszal, fogd vissza gondoskodó, segítőkész énedet, egyúttal fokozatosan várj többet a párodtól, környezetedtől.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma hozzájárulhatsz egy harmonikusabb munkahely megteremtéséhez, hasznos lehet, ha rendet teszel az íróasztalon, vagy a holnap esedékes beszámolón dolgozol.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma okosan bánsz az érzelmeiddel, de nem mellékes, hogy mennyit vagy hajlandó adni önmagadból, mennyit tudsz tenni a párodért, gyermekedért vagy barátaidért.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai nap viszonylag csendes, a szokásosnál többet vagy otthon, és bele kell törődnöd, hogy nem húzhatod ki magad a családoddal kapcsolatos feladatok alól.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma a józan észre kell hallgatnod, s nem az érzelmeidre, az esti órákban elbizonytalanodhatsz, mert egy régóta vajúdó dologban nem sikerül előbbre jutnod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Reggel pénzért dolgozol, de az esti órákban az ésszerűség hátárán túl is nagyvonalú lehetsz, vagy olyan vállalkozásba fektetsz pénzt, ami rosszul sülhet el.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne vállald el a "mindenes" szerepét, mert félő, hogy az esti órákban csak úgy érzed jól magad, ha szolgálhatod a párodat, méghozzá ellenszolgáltatás nélkül.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Elképesztő, hogy mások micsoda nyugalommal képesek belevágni ismeretlen dolgokba, pusztán azért, mert jelentős hasznot ígér, te azért legyél ennél óvatosabb.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az esti órákban kedvesed vagy gyermeked elvárja, hogy lemondj egy baráti összejövetelt, és minden szabad pillanatodat rendeld alá a kapcsolatotoknak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Helyesen teszed, ha nem becsülöd alá képességeidet: a mai feladat kemény munkát igényel, de megéri a fáradtságot, de este már gondolj a pihenésre is.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel jól fog az agyad, ragadd meg az alkalmat arra, hogy rendszerezel, összegezel, számon kérsz, de este megengedheted magadnak, hogy elveszítsd a fejed.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma túlságosan ábrándozó és szórakozott vagy ahhoz, hogy az üzletkötések meg az adózással kapcsolatos ügyek részleteinek megfigyelésével törődjél.

Halak (02 20-03. 20.) Ha a párod nem figyel rád, elsőként megpróbálsz még jobban a kedvében járni, de összezavarodhatsz, amikor a másik nem szolgálja meg megbecsülésedet.

Ez is érdekelhet

Katie Holmes a vörös szőnyegen mutatkozott először nyilvánosan 10 évvel fiatalabb szerelmével

Katie Holmes a vörös szőnyegen mutatkozott először nyilvánosan 10 évvel fiatalabb szerelmével

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai