Ma semmit ne vegyél meg azonnal - Egymondatos horoszkóp: február 7. péntek

2020.február.7.

A reggeli órákban a Rák jegyében lévő Hold és a Halak-Neptunusz jóindulatú fényszöge azt súgja, hogy kérdésedre a választ álmaidban vagy a meditálásban keresd. Mivel a nap közepén és délután a Plútó és a Szaturnusz szembenállásba kerül a Holddal, az a legfontosabb, hogy családi és munkahelyi kapcsolataidon javíts. Valószínű, hogy ennek a késztetésnek biztonság elveszítésétől való félelmed a mozgatórugója. Mivel késő este a Hold már belép az Oroszlán jegyébe, az otthon ülés helyett inkább szórakozz és flörtölj. A Vénusz ugyanis este jegyet vált, március elejéig a Kosban folytatja pályáját: az új arcok és az új fellángolások alapvetően fontosak számodra.

Ma semmit ne vegyél meg azonnal - Egymondatos horoszkóp: február 7. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Délutánig sérelmesnek érzed, ha a családodtól vagy munkaadódtól nem kapsz támogatást, de senkinek sem lehet kifogása, ha nyitott vagy minden új élményre.

Bika (04. 21-05. 20.) Jó falatokkal kivetheted a hálódat érzelmes útitársadra, de legyél óvatos egy olyan fickóval, aki nem beszél a házasságról, biztos, hogy van valami takargatnivalója.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Talán irigykedve tekintesz rokonod gyors meggazdagodására, mégse enyelegj valakivel anyagi okokból, hiszen a sok pénz nem jelent feltétlenül boldogságot.

Rák (06. 22-07. 22.) Társad hatalomvágya annyira az agyadra mehet, hogy megpróbálod féltékennyé tenni, így legalább egy részét visszaadhatod annak, amit miatta elszenvedsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma kísért a múlt, és mivel a családi köteléket aranyketrecnek érzed, vagy megszoksz, vagy megszöksz, este viszont alig várod, hogy valaki körülrajongjon.

Szűz (08. 24-09. 23.) Figyeld meg, kire hogyan hat gondoskodásod - egyesek nyitottak kedvességedre, míg a párod vagy barátaid szerető odafigyelésedet birtoklásnak értelmezhetik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha érzékeny vagy, ne add meg rokonaidnak azt az elégtételt, hogy sikerült kihozniuk a sodrodból, inkább csinálj egy görbe estét barátoddal vagy barátnőddel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha utazol vagy külföldön nyaralsz, a mai napot nem áldják meg az égiek, a levegőben ugyanis vihar készülődik, és ez rányomhatja bélyegét hangulatodra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma semmit ne vegyél meg azonnal, ne akarj megfelelni egy vagyonos pasi elvárásainak, de megpróbálkozhatnál a változatosság kedvéért egy külföldi fickóval.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha apafigurát keresel valakiben, gondolj arra, hogy nem vagy már az apukád kislánya: csodálhatod néhány adottságát, mégse az ő tulajdonságait keresd a pasidban!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tényleg dühös vagy egyik rokonodra vagy a főnökre, s elnézel a feje fölött, de ez szakmai vagy anyagi probléma, a magánéletben viszont megőrülsz a párodért.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem árt, ha előre ismered a fiúdnak a családról alkotott elképzeléseit, mielőtt szorosabb kapcsolatba kerülnél vele – még akkor is, ha ezek különböznek a tiédtől.

Ez is érdekelhet

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?