Ma senki nem fékezhet meg téged - Egymondatos horoszkóp: Március 24.

2020.március.24.

A Kos jegyében lévő újhold kedvező a folyamatban lévő feladatok gyors befejezésére, de ne bonyolódj olyan vitába, amely veszekedéssel végződhet. Lehet, hogy a tél és a járvány okozta fogságból még nem sikerül kitörnöd, de mivel mind a nők, mind a férfiak vakmerőek és kezdeményezőek, remek mókára van kilátás. A kompromisszumot viszont nem ismeritek. A barátságos Vénusz-Neptunusz rezgések azt sugallják, hogy erő szakos nyomulás helyett inkább szívességekkel és mások igényeire való odafigyeléssel próbáld meg elérni célodat. A tavaszi újhold az új kezdetek időszaka: ma senki sem tud megfékezni, bármitől is visszatartani. Tegyél rendet a lakásban, és ha túl sok energiád maradt, vezesd le intenzív edzéssel. A mai napot a kalandok és izgalmak jellemzik, sok az energiád, és nehezen maradsz meg egy helyen. Lehetőleg ne erőltesd túl a szemed, hiúságodnál fontosabb a megfelelő szemüveg használata.

Kos (03. 21-04. 20.) Akaraterőd abban a határozott és megrendíthetetlen elhatározásban nyilatkozik meg, hogy megszerezd, amit akarsz, és sok kérdésben eljutsz a döntéshez is.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma egy kis magányra van szükséged, hogy elgondolkodj a múlt néhány eseményén, és eldöntsd, mit akarsz folytatni a jövőben, és mi az, amit inkább elengedsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vásárolj a barátnőddel, ő még nálad is jobban tudja, mire van szükséged, kapcsolataidból erőt tudsz meríteni, de járvány idején ne várj bomba jó bulikat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma a karrieredre összpontosítasz, hiszen szeretsz jól élni, és ezért a célért kész vagy keményen dolgozni, de az sem kizárt, hogy új munkaajánlatot kapsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tettvágyadat ma senki és semmi nem nyomhatja el, új tudományágakkal akarsz megismerkedni, de ha nem utazgathatsz, érd be a budai hegyekkel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma az üzleti lehetőségeid kerülnek előtérbe: hozzájuthatsz korábban esedékes járandóságodhoz, vagy a barátokkal kisebb kölcsönökkel segíthettek egymásnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Párkapcsolatodban a vonzás köztetek nem csekély, ám ha mindketten szabadságot követeltek magatoknak, kalandozásaidat igyekezz a minimumra korlátozni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma dupla energiával veted bele magad a munkába, eredményesen hasznosíthatod képességeidet, de muszáj az egészségeddel is törődnöd, ne zsigereld ki magad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma még egy rettegett első randi is jól sikerül, és miután kibontakoztattad kreativitásodat, joggal remélheted, hogy meg is élhetsz a tehetségedből.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy nagyobb kiadással járó beruházás megoldhatja a gondjaidat, de fel kell dolgoznod néhány érzelmi problémát, amelyek az utóbbi időben a szívedet nyomták.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Partnered sűrűn telefonál, és olyan képzési lehetőséggel találkozol, amelynek a munkádban is és általános műveltséged gyarapításában is hasznát veheted.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha az a szándékod, hogy több pénzt keress, talán pályamódosítást fontolgatsz, az viszont biztos, hogy a pénzt jobban meg kell fognod, kiadásaidat lefaragnod.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban