Ma sikert arathatsz, de nem minden a munka - Egymondatos horoszkóp - szeptember 18. kedd

2018.szeptember.18.

Mivel a Hold ma a szigorú Bak jegyében jár, lehet, hogy vannak dolgok, amelyeket a szerelemnél és a romantikánál sokkal többre tartasz, példának okáért egy jó állást, egy elit környéken lévő házat és egy tekintélyes bankszámlát. Sikert arathatsz az üzleti életben, de a harmonikus Hold-Vénusz-Neptunusz rezgések ráébresztenek, hogy a munkádon kívül is vannak dolgok, amelyek fontosak lehetnek számodra. Már csak azért is, mert valaki közeledhet hozzád, akinek sok pénze van, és olyan hatással van rád, mint valami szerelmi ajzószer.

Kos (03. 21-04. 20.) Egyszerűbb lenne a dolgod, ha sikerülne megszabadulnod az örökös bizonyítási kényszertől, viszont gazdag pasiba ugyanúgy beleszerethetsz, mint szegénybe.

Bika (04. 21-05. 20.) Engedd el magad, utazgass, ne fojtsd el az érzelmeidet, és azzal sem árt tisztában lenned, hogy a szerelmeseknek és a házasoknak mosolyogniuk is szabad egymásra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Néhány kollégád gratulálni fog, hogy megtaláltad a szerelmet a munkahelyeden, míg mások féltékenyek lesznek, ezért nem ártana eltitkolnod a kapcsolatot.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egy kiüresedett kapcsolatban sínylődsz, talán a mai napon megtalálod az igazi szerelmet egy olyan pasi mellett, aki hajlamos úgy tekinteni rád, mint a tulajdonára.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A pénz és a szakmai siker fejében vállalnod kell azt, hogy az éjszakáidat egyedül kell töltened, míg mások a hitvesi ágyban alhatnak azzal, akit szeretnek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha sikerült tető alá hoznod egy jó üzletet, akkor talán elgondolkodsz azon, hogy a partnered kedvéért kilépsz a csúcssebességgel járatott taposómalomból.

Ez a hollywoodi ikon vagy a csillagjegyed alapján

Ez a hollywoodi ikon vagy a csillagjegyed alapján

Mérleg (09. 24-10. 23.) A munkahelyeden dobj be egy kávét, és ha új jövedelemforrásra bukkantál, kezdd törni a fejed, hogy megvásárold-e vagy sem ezt vagy amazt az ingatlant.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy valamilyen fontos helyen kell bemutatkoznod, ahol akár új partner után is nézhetsz, ezért okos húzás lenne fodrászhoz és kozmetikushoz menni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A munkádat szereted, irigy és féltékeny kolléganőidet viszont már nem annyira, viszont van néhány elképzelésed arról, hogy mit lehetne jó áron eladni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha sikerült befutnod a szakmádban, és már betöltötted a harmincat, ma felmerülhet benned, hogy összekösd az életedet valakivel, aki rangban fölötted áll.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Talán alkalmad lesz megismerni azt a pasit, aki a cégbeli lányok véleménye szerint a leizgatóbb hímnemű lény a földkerekségen, csak nehogy beleszeress.

Halak (02. 20-03. 20.) Ebben az időszakban azért dolgozol egyik barátod vagy kedvesed cégénél, hogy egy világ körüli útra pénzt keress, csak a pároddal ne legyél ma álszemérmes.

Ez is érdekelhet

Kreatív ötleted támadt? Így védd meg a szellemi tulajdonodat

Kreatív ötleted támadt? Így védd meg a szellemi tulajdonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.