Ma sikerülhet új, jól fizető megbízást szerezned - Egymondatos horoszkóp: január 30. szombat

2021.január.30.

Mivel szombaton a Hold a gyakorlatias, perfekcionista és kritikus Szűz jegyében jár, ha elismerést keresel, legyél hasznos, pótolhatatlan és hatékony. Munkában, anyagiakban kisebb fokú gyarapodás várható. Bár utálod a feltűnést, a Hold és a Bika jegyében lévő Uránusz kiemelhet szürke tömegből. A Szűz-Hold és a Vízöntő-Nap befolyása miatt viszont egyértelmű szabályokra és rendszerességre van szükséged, különben hamar elbizonytalanodsz. A nemek között kiéleződhetnek a konfliktusok: a nők biztonságra vágynak, de nem különösen érzelmesek, a pasik viszont hallani sem akarnak határokról, korlátozásról. A Merkúr ma délutántól február 21-ig retrográd lesz, ezért nem jó bármit is csinálni, aminek köze van a kommunikációhoz, tárgyaláshoz, utazáshoz vagy vásárláshoz.

Ma sikerülhet új, jól fizető megbízást szerezned -  Egymondatos horoszkóp: január 30. szombat
Fotó: GettyImages, Glamour: Babos Kitti

Kos (03. 21-04. 20.) Fogyassz könnyen emészthető fogásokat, ne dolgozz mások helyett, de ha pénzhez akarsz jutni, ne szerénykedj, inkább alakíts ki egy újszerű trendet a szakmádban.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma gondoskodj szeretteidről, ám az esti órákban férficsapdaként ki kell agyalnod valamit, hogy céged megbízásából megkörnyékezz egy lángeszű feltalálót.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha otthon dolgozol, ne hagyd, hogy lakásban összevisszaság uralkodjon – ki tudja, mire bukkannál egy sarokban, ha nekilátnál rendet rakni, takarítani?

Rák (06. 22-07. 22.) Ha sok pénzt akarsz keresni, akkor azért kötsz üzletet egyik barátoddal vagy szeretőddel, mert egy pénzügyi lángész, és a közös vállalkozást végig fogjátok csinálni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sikerülhet új, jól fizető megbízást szerezni, de egy munkahelyi kapcsolat olyan intimitást igényel, amelyre a főnököd egyelőre nem érzi képesnek magát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne mondj le egy izgalmas összejövetelről csak azért, mert betemet a munka, de este helyezd magad kényelembe a tévé előtt, és tegyél be a lejátszóba egy DVD-t!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ez a nap sok rangon aluli munkát hozhat magával, de bizonyíthatod a pasidnak, hogy a nők ugyanúgy képesek helytállni az üzleti életben, mint a férfiak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha jó programod van, és találkozol a barátnőiddel, ne akarj másfelé kacsintgatni, de ne lepődj meg, ha különc pasid, aki egy lángész, meglehetősen bogaras lesz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkád váratlan bevételt biztosít, vállalkozóként szabadon oszthatod be az idődet, ám ha megkívánsz valakit az irodában, ezt még nem lehet kapcsolatnak nevezni.

Bak (12. 22-01. 20.) Még az évfolyamtársaitok is szórakoztatónak találják viszonyodat egy különc pasival, és ha az övé az egyik sikeres cég, ígéretes üzleti kapcsolatra is kilátás lehet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ellenőrizd a könyvelésedet, a számláidat, ám ha számodra a szex nem emocionális dolog, este nincs jobb annál, ha összekötöd az evést az összebújással.

Halak (02. 20-03. 20.) Megbízható pasid nem feltétlenül unalmas, mindenben számíthatsz rá, s némi humorral talán könnyebben elviselheted rendmániáját és tisztaság iránti óhajait.

Ez is érdekelhet

Becca elképesztően csajos szettet választott mára

Becca elképesztően csajos szettet választott mára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói