Ma sok mindenből eleged lesz - Egymondatos horoszkóp: január 12.

2021.január.12.

A Vízöntőben haladó Merkúr és a Bika-Uránusz quadrát fényszöge váratlan izgalmat, programváltozást jelez, de az sem kizárt, hogy éles viták robbannak ki. Olyan hírt kaphatsz, ami stresszhelyzetet okoz vagy felborítja terveidet. A váratlan változást nehéz feldolgozni, mert ez régi beidegződésekkel való szakítást igényel, de feszültségre vezet, ha a túl gyors változás felborítja életed megszokott rendjét. Maradj rugalmas, de óvakodj attól, hogy provokatív megjegyzéseiddel mások tyúkszemére lépj. Ha feszültnek, idegesnek érzed magad, lazíts! Ez a csillagállás robbanékony hangulatot okoz, s mivel képtelen vagy koncentrálni, baleset, koccanás történhet, ezért a közlekedés terén nagyfokú óvatosság ajánlatos. Rendelkezel ugyan az absztrakt gondolkodás képességével, de a számítógéped és műszaki berendezéseid fellázadhatnak.

Ma sok mindenből eleged lesz - Egymondatos horoszkóp: január 12.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha egyik barátod vagy rokonod üzletet ajánl, figyelj oda a kritikus részletekre, de az sem kizárt, hogy elszámoltatnak, és kiderül, hogy vannak hiányosságok.

Bika (04. 21-05. 20.) Provokatív mondataid mindenkit vitára ingerelnek, és ha nem értesz egyet főnököd módszereivel, jobban tennéd, ha erről hallgatnál, nehogy kitegyék a szűrödet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma gyorsan felmehet benned a pumpa, utazás közben veszteség, baleset érhet, rokon miatt is eheted a kefét, de ne feledd, aki lódít, annak lódítani fognak!

Rák (06. 22-07. 22.) Barátoddal, rokonoddal parázs vita alakul ki az anyagiak miatt, ráadásul egy üzleti megbeszélés sem úgy alakul, ahogy várnád, ezért jobb, ha nem hozol döntést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne változtass állást, ám ha az anyagiak, a párod, főnököd vagy barátod miatt őrjítő pillanatokat élsz át, igyekezz ellenállni a stressz káros hatásának.

Szűz (08. 24-09. 23.) Azok az érvek, amelyek a munkahelyedhez láncolnak, nem érvek, hanem ürügyek, de mivel balesettől tarthatsz, bánj óvatosan az elektromos berendezésekkel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Sok mindenből eleged lesz, s mivel előfordulhat nem várt kiadás, bánj óvatosan a pénzzel, ne vállalj kockázatot, a pasid által ajánlott üzletre is mondj nemet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rokonod, partnered őrjítő viselkedésén, provokatív megjegyzésein nehéz felülemelkedned, váratlan kiadás is adódhat, de ne várj a családodtól anyagi támogatást.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Bosszantó telefonhívás, járgányod üzemképtelen - kollégára vagy a párodra ne tegyél megjegyzéseket -, legyen időd lehiggadni, rendbe szedni a gondolataidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma nem jönnek össze a dolgok, váratlan kiadásokba keveredsz, bedőlsz könnyelmű ígéreteknek, ráadásul képtelen vagy különválasztani a pénzt és a szerelmet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne akarj ma mindent felforgatni, utazás közben vigyázz az értékeidre, de minél kevesebben tudnak kisded játékaidról, annál kisebb a lebukás veszélye.

Halak (02. 20-03. 20.) Lerobbanhat a járgányod, a pasid eltűnhet, de még ha nehezen viseled is a magányt, akkor sem engedheted meg magadnak, hogy sértődött vagy számonkérő legyél.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban