Ma sokan félreértik, amit mondasz vagy csinálsz - Egymondatos horoszkóp: február 10. szerda

2021.február.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vízöntőben lévő Merkúr és a Bika-Mars négyszöge vitákat és idegeskedést okoz. Ha valaki megpróbál kihozni a sodrodból, ne magyarázd meg, miért nincs igaza, de a szerződéseket és a költségesebb vásárlásokat is nagyító alá kell venni. A Vízöntő-Merkúr arra hívja fel a figyelmet, hogy itt az ideje a forradalmi ötleteknek és a korszerűsítésnek. De ezeket az ötleteket ellenőrizni kell megvalósíthatóságuk szempontjából. Mellőzd a provokatív, sértő kijelentéseket, közlekedj óvatosan, bánj óvatosan az elektromos berendezésekkel, a hegyes, éles tárgyakkal! De üzleti terveidet se helyezd a fontosabb kapcsolataid elé. Harcban állhatsz magaddal, nem tudod, hogy a kényelem és a megszokott dolgok biztonsága mellett dönts-e, vagy merőben új, izgalmas kihívásoknak engedj-e inkább.

Ma sokan félreértik, amit mondasz vagy csinálsz - Egymondatos horoszkóp: február 10. szerda
Fotó: GettyImages, Montázs: Babos Kitti

Kos (03. 21-04. 20.) Anyagi helyzeted szeszélyesen alakul, a kötelező kiadások ellen nem tudsz mit tenni, ám egy félreértésből adódó pénzügyi vita könnyen sértődéssel végződhet.

Bika (04. 21-05. 20.) Akaraterőd bámulatra méltó, makacsságod viszont idegesítő, s mivel nehezen értesz szót másokkal, lehetőleg ne most tárgyalj béremelésről vagy új állásról.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Semmit nem tudsz megállni szó nélkül, sokan félreértik, amit mondasz vagy csinálsz, de a barátságok sem örök életűek, mégse csapd be magad mögött az ajtót.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma csak valakinek a barátságát keresed, nincsenek nagy elvárásaid és nem érdekel barátod pénze, nem is vársz el fényűző adományokat tőle, mint annyian mások.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha pénzről van szó, kínos beszélgetésbe bonyolódhatsz, de azonnal ki kell eresztened a karmaidat, ha a barátnőd vagy tárgyalópartnered kritikus hangot üt meg?

Szűz (08. 24-09. 23.) Kötözködő hangulatodban megbánthatod munkatársaidat, üzletfeleidet, ezért előnyödre válna, ha minden fontos döntést, utazást és tárgyalást későbbre halasztanál

Mérleg (09. 24-10. 23.)
Ha a párod újabb hódítást könyvel el magának, rád törhet a féltékenység, de a mai napon nem árt az óvatosság, ha a közös anyagiakról kell döntened.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem akarod, hogy zátonyra fusson egy kapcsolat, fogd vissza magad - pénzügyi számításaid sem igazolódnak, inkább kiadásokra, mint bevételre számíts.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kollégával, aki hatalmas indulatokat szabadít fel benned, ne kezdj ki, de ha biztonságosan csinálod, segíthet, mi több, egészséges lehet, ha kiszellőzteted a dühödet.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem érdekel, ha fizetned kell valamiért, amit meg akarsz szerezni, de ha az a gyanúd, hogy kedvesed csak a testedet és a pénzedet akarja, ki kellene tekerned a nyakát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szinte elvárják tőled, hogy felrúgd a viselkedési szabályokat, de egy családi vagy anyagi vitában a javadra billenhet a mérleg, csak nem úgy, ahogy szeretnéd.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma ne ülj autóba, de szíved joga, hogy véleményt alkoss a párodról és rokonaidról, sőt, meglehetősen lesújtót, amikor pénzről vagy ingatlanvételről van szó.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Péter Szabó Szilvia: „Nem az a típusú lány voltam, akinek az az álma, hogy fehér ruhába bújjon”

Péter Szabó Szilvia: „Nem az a típusú lány voltam, akinek az az álma, hogy fehér ruhába bújjon”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője