Ma szabadon engeded az érzelmeidet - Egymondatos horoszkóp - július 29.

2018.július.28.

Július utolsó vasárnapján a fogyó Vízöntő-Hold délelőtt szembenállásba kerül a hátráló Oroszlán-Merkúrral: óriási lelkesedéssel kezdesz bele minden új dologba, de ne vállalj egyszerre túl sokat. Szervezz változatos programot a barátaiddal, de biztosan nem szeretnéd, ha a nézeteltérések éppen ma kerülnének napirendre. Mivel nehezen tudod érvényesíteni az érdekeidet, felejtsd el a vitákat, mellőzd a lekezelő stílust, hiszen most legfeljebb szerényen kérhetsz. Ha visszataszítónak találod annak gondolatát, hogy arra áldozd a szabadidődet, hogy végigtakarítsd a lakást, szerezd be a legkorszerűbb háztartási robotot.

Ma szabadon engeded az érzelmeidet - Egymondatos horoszkóp - július 29.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A fergeteges rohanásban nehogy megfeledkezz egy fontos találkozóról, ám ha ki kell mentened magad, lehetőleg ne keress üres kifogásokat- mondd el az igazi okot!

Bika (04. 21-05. 20.)
Lehet, hogy hajt a munkahely-változtatás utáni vágy, de a döntést egyelőre ne kapkodd el, az otthoni munkavégzés viszont megkönnyítheti a gyermeknevelést.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha utazni akarsz, elindulhatsz, de kerüld a nagyzolást, hiszen tudnod kell, hogy sohasem alakulnak igazán jól a dolgaid, ha a hencegés vágya legyőzi a józan eszed.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod attól tart, hogy vásárlási mániád az adósok börtönébe juttatja a családot, legyél képes rangsorolni a dolgokat, és lemondani a pillanatnyi örömökről.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha makacsul ragaszkodsz egyediségedhez vagy a sztár-szerephez, akkor számíthatsz arra, hogy számos pozitív tulajdonságodat is figyelmen kívül hagyják.

Szűz (08. 24-09. 23.) Rendkívüli adottságaid miatt kivételezett bánásmódban részesülhetsz, de majdnem elkövetsz egy súlyos hibát, ha munka közben szabadon engeded az érzelmeidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a pasid sohasem viselte még senkinek gondját, legfeljebb magára kellett vigyáznia, márpedig ha közös gyereketek lenne, nem biztos, hogy feladná önállóságát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valamit a nap első felében nem tudsz megoldani, legalábbis első nekifutásra nem, de otthon is jó lesz vigyázni, ma nincs szükséged fölös szóváltásokra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma akkor pihened ki magad igazán, amikor izgalmas élmények várnak, de ne ismerkedj a neten, a vakációs kaland pedig nem a gyenge idegzetűeknek való.

Bak (12. 22-01. 20.) Rokonaiddal vagy a pároddal ma üzletről és munkáról beszélgettek, de gondosan kerülitek a személyes témákat, inkább annak örülsz, ha nem kell vitatkoznod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tudnod kell, mit gondolnak rólad mások, legyél hát nyitott a kritikára, ám ha házasságod törékenynek bizonyul, ne akarj megint beleszeretni valakibe.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel titkos viszonyod csak bonyodalmakhoz vezethet, ha most belezúgsz valakibe, akkor legalább az esélye legyen meg annak, hogy a jövőre is gondolhass.

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói