Ma szakításra is sor kerülhet - Egymondatos horoszkóp: Április 16.

2020.április.16.

Mivel a Vízöntő jegyében járó Hold a nap első felében együttállásba kerül a Marssal, de karöltve jár a Merkúrral és a Vénusszal, egészen biztos, hogy kísérletező kedved feléled, ledöntöd a korlátokat, könnyen elnyered kollégáid és partnered együttműködését és szívesen ismerkedsz az internetes randioldalon. De óvakodj a túlzottan különc szemléletmódtól és mások megbotránkoztatásától. Valószínű, hogy fellázadsz a tekintély és hagyományos női szerep ellen, ám ha egy merész ötlet körvonalazódni kezd az agyadban, kapcsold be a számítógépet, és öntsd végső formába a digitális asztalon. Ami a küllemedet illeti, bátran kísérletezz valami eklektikus stílussal. Mivel hajlamos vagy a változatosság keresésére, ha jó okod van a partnerváltásra, akkor meg is teszed.

Kos (03. 21-04. 20.) Állj rendelkezésre, telefonálj, ha a párodnak és a barátnődnek szüksége van rád, de ma jobban kedveled az intelligens társalgásokat a romantikus édelgéseknél.

Bika (04. 21-05. 20.) A gyors változások kihozhatnak a sodrodból, de a karrierépítés és a pénzszerzés talán csak mondvacsinált magyarázat arra, hogy nem élsz társasági életet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A sors ma igazán kegyes hozzád, szerelemben, tanulmányaidban és a kapcsolatépítésben szerencsésnek mondhatod magad, ráadásul még, az időzítésed is jó.

Rák (06. 22-07. 22.) Bosszantónak találod, ha a pasid csak szexre vágyik, neked viszont az anyagi és érzelmi biztonság hiányzik – ne egyezz bele a szexbe, ha neked nincs hozzá kedved.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma még egy fellángoló furcsa vonzalom hevében sem feledkezhetsz meg az egyedülálló barátnőidről, akikre facér korodban mindig számíthattál.

Szűz (08. 24-09. 23.) A munka frontján még karanténban is zajlik az élet, átszervezésre kerül sor, de ez kedvezően érint téged: szakmai és anyagi téren magasabb osztályba léphetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem tudsz mit kezdeni a szabadidőddel, keress magadnak hobbit, vállalj kockázatot a szerelemben, a pasid viszont, aki egy lángész, meglehetősen különc lehet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha eleged van az otthonoddal és a háztartással kapcsolatos teendőkből, szerezz be egy robotgépet, amelyet az összes házimunkára be lehet programozni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Párkapcsolatodban nem akarod feladni a menekülési útvonalat, de számítógéped vagy az okostelefon kiváló eszköz arra, hogy munkát szerezz és flörtölj.

Bak (12. 22-01. 20.) A nap első felében óvakodj az online-vásárlásoktól, de ha kilépsz a szigorú szabályosságból, vagy a pénz, vagy a munka, vagy a szerelem, ami ma bejöhet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Amikor autót vezetsz, nem foglalkozhatsz gondolatban az egyenleteiddel és a pasizási kísérleteiddel, viszont élvezed a vicces szócsatákat a pároddal.

Halak (02. 20. – 03. 20.) Ha a pasid nem hajlandó a szoknyádon ülni, ezen kívül nem laktok együtt, kérdezz rá, hogy van-e valakije, de a saját lakásodat mindenképpen meg kell tartanod.

Ez is érdekelhet

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.