Ma szakítsd ki magad a rutin csapdájából - Egymondatos horoszkóp: május 1. péntek

2020.május.1.

A Bika jegyében lévő Merkúr és az Uránusz együttállásának köszönhetően az agyad magas fordulatszámon működik, s még a munka ünnepén is hasznosíthatod eredeti ötleteidet, forradalmi újításaidat, csak az idegrendszeri problémák ellen kell védekezned lazítással. Talán azon idegeskedsz, hogy képes leszel-e a jövőben is annyit keresni, amiből meg tudsz élni, vagy bevételi forrásod megszűnése esetén szűkösködnöd kell. Engedd szabadjára kreativitásodat, de legyél rugalmas, ha terveidben változás áll be. Ez a konstelláció a közlekedés terén is izgalmakat okoz, a technika is ellened fordulhat, de intuíciód a csúcson van, és ebben az időszakban számtalan újító ötlet születik. Merj új útra lépni, de tudnod kell, hogy egyediségedet csak akkor ismerik el, ha pénzhez vagy hírnévhez jutsz általa. Nem kell megmaradnod a megrögzött, szokványos gondolati csapásokon, de meggondolatlan kijelentéseiddel ne botránkoztass meg másokat.

Ma szakítsd ki magad a rutin csapdájából - Egymondatos horoszkóp: május 1. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a váratlan, előre nem tervezett bevételek és kiadások időszaka következik, a pénzügyek rugalmasságot követelnek: szakítsd ki magad a rutin csapdájából!

Bika (04. 21-05. 20.) Különleges adottságod, műszaki érzéked javítja elhelyezkedési esélyeidet, munkádban gyökeres változások idejét éled, de ne kapkodj, baleset érhet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Úgy érzed, nincs beleszólásod saját ügyeidbe, biztosítanod kell magad váratlan veszteségek ellen és a stressz oka, hogy csizmadiaként nem maradsz a kaptafánál.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha fontos anyagi döntés vagy üzleti társulás előtt állsz, alaposan gondold át, de barátaid tanácsai a kellő pillanatban találnak meg, most is jól időzítenek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Karriered területén, bevételeidben hirtelen meglepetések várhatóak, a pároddal vagy barátaiddal együttműködve viszont hatalmas ugrást hajthatsz végre.

Szűz (08. 24-09. 23.) Érdemes lenne szokatlan tanulmányi és munkalehetőségre igent mondani, mert virtuális szivacsként szívod magadba a környezetedből áradó információt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kapcsolatodban a pénz feszültség forrása lesz, megeshet, hogy valaki felhasználja személyazonossági adatait: vigyázz, nehogy a párod lenyúlja a bankszámládat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha felhagysz azzal a szándékoddal, hogy megváltoztasd a párodat, saját elhatározásából változni kezd, de üzleti tárgyalás során kellemetlen vitát jelez a mai nap

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkahelyeden bizonytalanság uralkodik, de az is megeshet, hogy megpróbálsz önállósodni, de ha együtt dolgozol a pároddal, ez stresszhelyzetet okozhat.

Bak (12. 22-01. 20.) Az interneten megismersz valakit, aki tálcán kínál új munkalehetőséget és izgalmakat, de végre ma átadhatod magad valami kreatív, felvillanyozó tevékenységnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az otthonod, családi vállalkozásod és üzletkötési módszered gyökeresen megváltozhat, de egy költözés vagy ingatlanvásárlás veszélyes kockázattal jár.

Halak (02. 20-03. 20.) A közlekedés ma veszélyeket tartogat, az online-kereskedelemben viszont sok minden bejöhet, az internetes randioldalon pedig új partnerre bukkanhatsz.

Ez is érdekelhet

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.