Ma szeszélyes hangulatban leszel - Egymondatos horoszkóp - június 9. kedd

2020.június.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Este a Hold és a Bika-Uránusz négyszöge miatt valami ideges feszültség van a levegőben, az Ikrek-Vénusz és a Hold háromszögének köszönhetően azonban a másik nemmel való kapcsolatok mégis kellemesen alakulnak. Ám a függetlenség és az önállóság a legfontosabb két dolog az életedben. Talán még különleges képességeidért is fizetnek, de nem szeretnéd magad beskatulyázni. Ma mellőzd a hosszú gyaloglást az aszfalton, de nagyon hatékony a visszérkenőcsök hatása.

Kos (03. 21-04. 20.) Nyugodtan kezdhetsz új dolgokba, és mivel ma semmi sincs előre meghatározva, elveiddel egy futó kaland sem ellenkezik – ennél többet talán nem is akarsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy közelgő határidő miatt sok a dolgod, de ne válaszd a hagyományos megoldást, ezzel csak megnehezíted a dolgodat, este viszont bejöhet egy jól fizető megbízás.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma a jövőre összpontosítasz, roppant kreatív vagy, de abban sincs semmi kivetnivaló, ha nyaralásod vagy üzleti utazásod alatt átadod magad a vágyaidnak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne vegyél fel kölcsönt ahhoz, hogy hitelt fizethess vissza, de vajon mit szólnának a rokonok, ha megtudnák, hogy egyik megbízóddal vagy üzletfeleddel enyelegsz?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne akarj megszorongatni egy olyan pasit, akit csak néhány napja ismersz, és ha rossz tapasztalataid vannak a munkahelyi kapcsolatokkal, ma legyél óvatos.

Ez az öt csillagjegy a leginkább instabil érzelmileg

Ez az öt csillagjegy a leginkább instabil érzelmileg

Szűz (08. 24-09. 23.) Túlságosan sok feladat nyüzsög a szemed előtt, ezért úgy érzed, egyet sem tudsz jól elvégezni, és érzékenyen reagálsz arra is, ahogyan a munkahelyeden kezelnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy régóta tartó szakmai vagy üzleti ügyben kedvező megoldás születik, de a pasid, aki egy lángész, meglehetősen különc, könnyelmű és bogaras lehet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem kell kimenned a házból ahhoz, hogy egy számítógépes programmal sokat keress, de a világhálón is sok pasi vár arra, hogy kapcsolatba kerülj velük.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az interneten vagy üzletkötés közben kreatív fazonokba botolhatsz, de egy véleménykülönbséget is elsimíthatsz, ha az beárnyékolja szakmai kapcsolataidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha többet akarsz keresni, a felajánlott munka épp megfelelő lesz, de egyik kollégád, aki pimasz nőcsábász, nagyot téved, amikor azt hiszi, hogy este randizol vele.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkád nem helyhez kötött, a világ bármely pontján folytatható, feltéve, ha beszerzed a legkorszerűbb számítógépet, de a találkáidat ne csak telefonon intézd.

Halak (02. 20-03. 20.) Megpróbálsz eltitkolni valamit kedvesed és rokonaid elől, de úgyis hiába, ám ha a párod számítógéppel dolgozik, kérd meg, hogy mutasson meg néhány trükköt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Kvíz: Ha 10-ből 8-at ismersz a következő kifejezések közül, igazán művelt vagy

Kvíz: Ha 10-ből 8-at ismersz a következő kifejezések közül, igazán művelt vagy

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője