Ma szinte lehetetlen megvalósítani a terveket - Egymondatos horoszkóp - július 22. hétfő

2019.július.22.

Mivel a hét első napján a Rák jegyében lévő rükverc Merkúr együttállásba kerül a Nappal: egy megbeszélést lemondhatnak, nehéz döntéseket kicsikarnod másokból, de így több időd marad információk gyűjtésére, ami még jól jöhet. Szinte lehetetlen bármilyen tervet is megvalósítani, és ha most veszel valamit – autót, lakást vagy háztartási cikket – lehet, hogy a későbbiekben megbánod döntésedet. Mivel a kommunikációban is félreértések adódnak, foglald össze, hogy szerinted mit is mondtak neked mások. Hidd el, megéri!

Kos (03. 21-04. 20.) Ha nélkülözhetetlenné akarsz válni párod számára, főzd meg neki a kedvenc ételét, de ne duzzogj, ne vállalj el otthoni munkát, lakáscserédet pedig napolj el.

Bika (04. 21-05. 20.) A gondolatok és az információk megosztása fontos lehet egy kapcsolat elmélyítése felé vezető úton, de kerüld a pasid anyagi helyzetére vonatkozó kérdéseket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvező nap üzleti tárgyalásokra, de csak akkor, ha hatni tudsz vevőd érzelmeire, a trükközés viszont alááshatja a hiteledet, és ez túl drága árnak bizonyulhat.

Rák (06. 22-07. 22.) Azok, akik reális üzleti tervekkel rendelkeznek, sokkal többet érnek el riválisaiknál, de ma alapvető feladat számodra a helyes kommunikáció és a marketing.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Folyton rágódsz valamin, és ha nem érsz el eredményt mondanivalóddal, változtasd meg a kommunikációs stílusodat, amíg eredményre nem jutsz.

Erre az állatra hasonlítasz a leginkább a horoszkópod alapján

Erre az állatra hasonlítasz a leginkább a horoszkópod alapján

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egyik ismerősöd vagy volt felettesed állást kínál a cégénél, ma még ne adj neki végleges választ, de aknázd ki a szakmai kapcsolataidban rejlő lehetőségeket!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Némi hízelgéssel javíthatsz a pozíciódon, de ne hagyd el a munkahelyedet, mert ha főnöködnek információra van szüksége, kínos lehet, ha nem vagy ott.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jó ideje készülsz rá, hogy munkát vállalj külföldön, ám ha a főnöködet kell elkísérned egy üzleti útra, ne legyenek hátsó szándékaid vele kapcsolatban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Most még az sem kizárt, hogy kizárólag anyagi érdekből jön létre egy kapcsolat, de üzleti tárgyalásodon ne az legyen a célod, hogy számba vedd a másik hibáit.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzleti tippet ne fogadj meg, de ha akad néhány kollégád vagy üzletfeled, akit szívesen elfűrészelnél, inkább a hallgatásoddal próbáld magad mellé állítani őket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Elképzelhető, hogy túlbecsülöd magad vagy az időbeosztásodat, ezért a szórakozást, a randizást ma hanyagolnod kell - inkább a feladataidra összpontosíts.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne írj ma alá munkaszerződést, ám ha a kedvesednek a munkája fontosabb, mint a kapcsolatotok, akkor miért kell neked pont ezzel a fickóval randiznod?

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói