Ma szokatlanul aktív és kezdeményező leszel - Egymondatos horoszkóp: december 11.

2020. december 11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Nyilas jegyében járó Nap és a Kos-Mars háromszögének köszönhetően ma szokatlanul aktív, rámenős, bátor, kezdeményező és céltudatos leszel, így bármilyen kihívással megbirkózol. Mások is megérzik azt az energiát, amelynek birtokában vagy. Bebizonyíthatod vezetői képességedet, ráadásul konkurenseiden is győzelmet arathatsz. Szinte mindegy, milyen területen tevékenykedsz, ma többet teljesítesz a szokásosnál. Mivel a saját kezedbe veszed a gyeplőt, magadhoz ragadod az irányítást és a kezdeményezést, nem szívesen működsz együtt másokkal. Kedvenc sportágadban kiemelkedő teljesítményednek, kitűnő erőnlétednek köszönhetően dobogós helyre számíthatsz, de a csapatsportokat nem neked találták ki. Párkapcsolatodat viszont felfrissítheted egy izgalmas programmal, a veszélyes helyzetekben pedig felizzik a szexuális vonzerő. Légy nyerő!

Kos (03. 21-04. 20.) Kedvesed, aki szenvedélyes és heves, s eszébe sem jut gyengédnek lenni, intellektuálisan is inspirál, és az izgalom hamar lángra gyújtja benned a szenvedélyt.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy üzleti ajánlattal és a szexszel kapcsolatban legyél sokkal rámenősebb, de ma még vagyonos rokonaid pénzeszsákjának a száját is megoldhatod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem azért akarsz összeházasodni a pasiddal, mert a barátaid beleütötték az orrukat a kettőtök életébe, de el kell ismerned, hogy sikerült a tervük.

Rák (06. 22-07. 22.) Senki sem fogja helyetted erőltetni, hogy a munkahelyeden megkapd a jól kiérdemelt elismerést, ám ha majd' felemészt a becsvágy, magasabb pozícióba kerülhetsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel a csillagok erővel töltenek fel, rendkívül kedvez az idő a randevúknak, a sportoknak és a tanulmányoknak – ma van bátorságod kockázatot vállalni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne költekezz hitelből: a pénz miatt családi konfliktus törhet ki - talán nem akarsz lefeküdni üzletfeleddel, de hát mit tegyél, ha a tested és az érdeked mást akar?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mintha valami különleges érzékkel megszimatolnád, hogy mikor és hol érdemes jelen lenned, de a pasid talán soha nem viselkedett ennyire erőszakosan veled.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Leendő munkaadódnak nem az a fontos, hogy munkára és pénzre van szükséged - csak akkor vesz fel, ha megfelelsz az általa támasztott követelményeknek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha szeretsz sportolni vagy utazgatni, ma minden fej megfordul utánad, de a sport és az idegen tájak felfedezése iránti vonzalmadat is bevetheted ismerkedéskor.

Bak (12. 22-01. 20.) Kivédhetetlen a családi konfliktus, amely akkor lép föl, amikor pénzügyi témák kerülnek terítékre, mégsem helyénvaló az erőszakos fellépés ilyen esetben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jól érzed magad, élvezed a párod dögös sportkocsijának vezetését, és abban sincs semmi rossz, ha azt akarod, az a pasi, aki a társad lesz, legyen társasági ember.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha nem tudod kivonni magad az alól a hatás alól, amit egy sok pénzzel járó állásajánlat gyakorol rád, biztosan tudod, mit kell tenned, hogy még többet keress.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A minőségi alvás igenis tanulható, mutatjuk hogyan

glamour plusz ikon A minőségi alvás igenis tanulható, mutatjuk hogyan

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)