Ma szükség lesz a kitartásodra - Egymondatod horoszkóp: június 14. péntek

2019.június.14.

A Rák jegyében lévő Mars és a Bak-Szaturnusz szembenállása miatt ebben az időszakban nagy adag önfegyelemre és türelemre van szükséged ahhoz, hogy akadályokba vagy korlátokba ütközve ne dobd be a törülközőt. Veszélybe kerülhet munkahelyed vagy otthonod biztonsága, de egy kudarcélmény többféle választás elé állíthat. Ne hagyd, hogy kifogjon rajtad, inkább te fogj ki rajta! Olyan eseményekre számíthatsz, amelyek próbára teszik türelmedet és önuralmadat. De a harmonikus Neptunusz sugárzásnak köszönhetően megtanulhatsz lecsillapodni még akkor is, amikor elszabadulnak az indulatok. Próbálj meg békét kötni ellenfeleiddel, de bele kell törődnöd, hogy nem teheted mindig azt, amit akarsz.

Ma szükség lesz a kitartásodra - Egymondatod horoszkóp: június 14. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Korlátozások, rosszindulat teszi nehezen elviselhetővé a munkahelyi és családi légkört, de ne hidd, hogy erőszakossággal előnyösebb pozíciót vívhatsz ki magadnak,

Bika (04. 21-05. 20.) Ne fogadd el a korlátozásokat, ne indulj útnak, közlekedj óvatosan, de ne dühöngj, ha egy adminisztrációs hiba miatt végeláthatatlan vitád támad a hivatalokkal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jól teszed, ha alacsonyan tartod a költségeidet, rendezed az adósságaidat, de ne vegyél a nyakadba újabb kötelezettségeket, ha nincsenek tartalékaid.

Rák (06. 22-07. 22.) A hivatásodban keménynek kell lenned, de a párkapcsolatodban nem számít, akármilyen súlyos a frusztrációd, dühöngéseddel csak ronthatsz a helyzeten.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma jelentéktelen szakmai összezördülésekből is vihar kerekedhet, legyél tehát óvatos, ha a következő napokat nem sebeid nyalogatásával szeretnéd tölteni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szerelmi vagy üzleti kapcsolatod miatt nem jössz ki a sodrodból, de meg mered kockáztatni a visszautasítást, és megvéded anyagi érdekeidet, elégedettebb leszel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel félted az állásodat és az otthonodat, tehetetlennek, frusztráltnak érezheted magad, mégse hagyd, hogy mindenki úgy bánjon veled, ahogy a kedve tartja.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne indulj ma útnak, ne provokálj agresszív reakciót, ügyelj arra, hogy senkit ne korlátozz fölöslegesen, s ne is ellenkezz, csak ha feltétlenül szükséges!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kollégáid vagy üzletfeleid nehéz próbatételek elé állítanak, ráadásul a szexet sem tudod élvezni, mert egy súlyos anyagi probléma elvonhatja róla figyelmedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a környezetedben valaki szándékosan ártani akar neked, akkor olyan büntetés legyen a válaszod, amely bizonyos kisebb mértékű kényelmetlenséget okoz neki.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha úgy érzed, hogy valamilyen fenyegetésnek vagy kitéve a munkahelyeden, keress magadnak új munkát, aztán ha már megvan, mondd fel a régit.

Halak (02. 20-03. 20.) Szerelem, barátság véget érhet, és ha valaki elvárja, hogy mindenben az ő akarata érvényesüljön, akkor is tarts ki az igazad mellett, indulat nélkül, de szilárdan.

Ez is érdekelhet

Podcast: Inspiráló nők a könnyűzenében - Szovják Bea

Podcast: Inspiráló nők a könnyűzenében - Szovják Bea

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.