Ma szükséged van a megújulásra - Egymondatos horoszkóp: December 12. szerda

2018.december.12.

A Vízöntőben lévő Hold és a Nyilas-Nap jóindulatú rezgései miatt ma a szokásosnál nagyobb mozgástérre, változatosságra és társaságra van szükséged. Érdemes kiélni kísérletező hajlamodat, és olyan emberek társaságát keresni, akik ösztönzőleg hatnak rád.

Ma szükséged van a megújulásra - Egymondatos horoszkóp: December 12. szerda
Fotó: gihpy

Fontos számodra, hogy a saját elképzeléseid és időbeosztásod szerint élj, szabadságod korlátozása és a merev elvárások ellen ugyanis lázadozni fogsz. Kapcsolataidban is szabadnak akarod érezni magad, de azt, hogy bejuthatsz olyan körökbe, amelyeknek ajtaja eddig zárva volt előtted, a legmerészebb álmaidban sem képzelted.

Kos (03. 21-04. 20.) Gyorsan reagálsz barátaid, rokonaid hangulatára, jókedved mindenkire átragad, és ha sokat vajúdtál utazási kérdésekben, kiemelkedő élményeket ígér a mai nap.

Bika (04. 21-05. 20.) A munkában és az üzletben ne ódzkodj az új lehetőségektől, ám ha az állandó ülőmunka miatt begörcsöl a lábad, ütögesd öklöddel a vádlidat vagy a talpadat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a párod vagy egyik rokonod utazást vagy meglepetéspartit szervez, jót fog tenni neked, ha kilépsz a taposómalomból és intelligens, finom társaságban forogsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nem akarsz ideges szívdobogást kapni, amikor a számládon felgyülemlett mínuszokra gondolsz, vállald el azt a munkát, amiből plusz bevételt remélhetsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szereted a pasidat, de a szerelem nem elegendő mentség ahhoz, hogy elkapkodjátok a dolgokat - azt viszont ne hagyd, kapcsolatotok unalomba fulladjon.

Szűz (08. 24-09. 23.) Időnként szükséged van a megújulásra: ha elfogadsz egy új munkakört vagy megbízást, el kell mondanod a munkatársaidnak, hogy változásokra kell számítaniuk.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egyedülálló vagy különleges ízléssel, és szívesen elmennél egy vad partira, akkor egy Vízöntő vagy Nyilas a neked való pasi, aki szeret kezdeményezni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Végre tudatában vagy annak, hogy mit jelent együtt lenni a családdal, de a karácsonyi bevásárlást is együtt végezzétek, mindent előre megbeszélve.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha pénzre és új üzleti kapcsolatokra van szükséged, egyik rokonod vagy a szeretetőd a segítségedre lehet, hogy megszerezd: tud neked embereket ajánlani.

Bak (12. 22-01. 20.) Elégedetlenségednek jótékony hatása van a nyerő ötletek kifejlesztésére, hiszen ha elégedett lennél anyagi helyzeteddel, talán soha nem látnál meg új lehetőségeket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fütyülsz ugyan a társadalmi szabályokra, és nem szívesen fordulnál ki saját magadból, de egyik barátod, aki előkelő körökben forog, talán megéri a fáradságot.

Halak (02. 20-03. 20.) Áttekinthető életet és kapcsolatot szeretnél, de ha a párod a pillanatnak él, és ösztönösen cselekszik, ma egyáltalán nem érezheted magad biztonságban mellette.

Ez is érdekelhet

A szemed színe elárulja, milyen árnyalatú szemsminkek ideálisak számodra

A szemed színe elárulja, milyen árnyalatú szemsminkek ideálisak számodra

G-Életstílus

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

A strand mindenkié, kortól és alkattól függetlenül, azaz: 70 éves modelleket is a címlapra!

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex